Kuva Macdonald Forest Hill Hotel & Spa
Kuva Macdonald Forest Hill Hotel & Spa
Kuva Macdonald Forest Hill Hotel & Spa
Kuva Macdonald Forest Hill Hotel & Spa
Kuva Macdonald Forest Hill Hotel & Spa

Osoite: Macdonald Forest Hills Hotel & Spa, Trossachs, Kinlochard, Aberfoyle, Stirling, FK8 3TL, Skotlanti
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.macdonald-resorts.co.uk

Kiinnostaako Macdonald Forest Hills Resort myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Aberfoylessa, Skotlanti, Loch Ardin bonnie-pankeissa löydät sinut osa-aikaisen Macdonald Forest Hills Hotel ja Spa. Tämä lomakeskus on ihanteellinen paikka, kun etsimäsi on tilaisuus rentoutua ja hukkua elämän yksinkertaisissa nautinnoissa. Elämän vauhti on kevyt ja vakiintunut, ja siinä keskitytään paljon luontoon ja viehättäviin näkemyksiin parvekkeelta järveltä suoraan huoneistasi riippuen. Perusteet ulottuvat kaksikymmentäviisi aaria rullaa juurella ja henkeäsalpaava luonnon kauneutta, antaa sinulle upea tukikohta, josta tutustua paikalliseen alueeseen.

Majoitus koko keinona on jatkuvasti korkeatasoinen, ja vaihtoehtoja vaihtelevat yksi, kaksi ja kolmen makuuhuoneen huoneistoja. Kaikissa on parveke, ja joissakin huoneissa on oma saunat, joten voit todella rentoutua. Vapaa-ajan aktiviteetteja vaihtelevat sisäuima-altaasta ja kylpylästä, maastopyöräilyyn, melontaan ja taimenen kalastukseen. Voit myös kiertää paikallisia tislaamoja ja nauttia sip tai kaksi paikallisessa baarissa. Ihanteellinen paeta, Matkailu ja vapaa-aika Suosittelee erittäin harkitsemaan osa-aikaisen Macdonald Forest Hills -hotellissa ja kylpylässä.

Macdonald Forest Hill Hotel & Spa Palvelut

Yksikkötyöt
Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Vesiurheilu, Lasten allas, Kuntosali, Kalastus, Pelihuone, Järvi, Pesula, Elävää viihdettä, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Golf (3.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Lääketieteelliset laitteet (3.0 mailia), Vesihiihto (3.0 mailia),
Lentokenttä
Glasgow - (35 mailia - 56 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Ostaminen Macdonald Forest Hill Hotel & Spa aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Macdonald Forest Hill Hotel & Spa ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet Macdonald Forest Hill Hotel & Span pitkäaikaista sijoitusta, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Macdonald Forest Hill Hotel & Spa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Macdonald Forest Hill Hotel & Spa -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Macdonald Forest Hill Hotel & Span kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Macdonald Forest Hill Hotel & Spa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.