Kuva Macdonald Plas Talgarth Resort
Kuva Macdonald Plas Talgarth Resort
Kuva Macdonald Plas Talgarth Resort
Kuva Macdonald Plas Talgarth Resort
Kuva Macdonald Plas Talgarth Resort

Osoite: Pennal, Lähellä Machynlleth, Powys, SY20 9JY, Wales
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.macdonald-resorts.co.uk

Kiinnostaako vuokra-asunto Macdonald Plas Talgarth Resort? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Macdonald Plas Talgarth Resort Palvelut

Yksikkötyöt
Puhelin (kaikki yksiköt) Keittiö (kaikki yksiköt, osittain / kokonaan) Matto (joissakin yksiköissä) Astianpesukone (joissakin yksiköissä) Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä)
Lomakeskus
Uima-allas (sisä- / ulkotilat) Lasten uima-allas Tenniskenttä Squash-kuntoiluvälineet Kuntoklubi Sauna Poreallas / poreallas Leikkikenttä Elävä viihde Pesularavintola
Lähellä olevat palvelut
Ranta (6.0 mailia) Vesihiihto (6.0 mailia) Purjelautailu (6.0 mailia) Veneily (6.0 mailia) Kalastus (6.0 mailia) Golf (6.0 mailia) Ratsastus (lähistöllä) Autovuokraamo (22.0 km) Ruokakaupan palvelu (lähellä) Lääketieteellinen palvelu (4.0 km) )
Lentokenttä
Birmingham - 140.0 mailia / 225.0 km
Tarkista sisään / ulos
Lauantai sunnuntai

Ostaminen Macdonald Plas Talgarth Resort aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Macdonald Plas Talgarth Resort ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Macdonald Plas Talgarth Resortin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Macdonald Plas Talgarth Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Macdonald Plas Talgarth Resort -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla ja verkkomainonnalla myytäessä osa-aikaista käyttöoikeutta Macdonald Plas Talgarth Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttäen Macdonald Plas Talgarth Resort voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luotettavuustiliä hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.