Kuva Macdonald Villacana Resort
Kuva Macdonald Villacana Resort
Kuva Macdonald Villacana Resort
Kuva Macdonald Villacana Resort
Kuva Macdonald Villacana Resort

Osoite: Macdonald Resorts. Villacana Club, Carretera de Cadiz-Malaga, Km 166, 29689 Estepona, Malaga, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: resorts.macdonaldhotels.co.uk/villacana/

Kiinnostaako vuokra-asunto Macdonald Villacana Resort? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Jos etsit osa-aikaisen omistajuus on sitoutuminen tyyliin ja huippuosaamiseen, katso enää Macdonald Villacana Resort aurinkoisessa Malagassa, Espanja. Kaikkien etelään päin olevien yksiköiden - jotka tekevät eniten vuoden ympäri erinomaista säätä Costa del Solilla - et ole auringonpaistetta tässä trooppisessa paratiisissa. Tilavassa ja viihtyisässä huoneistossasi on yksityisyyttä lomakeskuksen vehreässä puutarhassa sekä ilmastointi koko ajan ja moitteeton palvelu. Lomakeskuksessa itsessään on viehättävän ja rentouttavan ilmapiirin, jossa on tilat sopivaksi: uima-allas, jossa on allasbaari, sauna ja turkkilainen sauna sekä täydellinen kylpylä todellisen hemmottelukokemuksen ansiosta.

Paikan päällä sijaitsevissa ravintoloissa on laaja valikoima ruokia ja virvokkeita, ja jos haluat jättää pienokaiset olemaan hauskaa samalla, kun nautit lomasta, lomakeskuksessa on myös Kids 'Club. Vain viiden minuutin kävelymatkan päässä lomakeskuksesta on kylän Cancelada, ja lyhyen ajomatkan päässä löydät Puerto Banus ja Marbella, joukossa monia muita jännittäviä ja suosittuja kohteita. Kaikki tärkeimmät lomasi vaatimukset, Matkailu ja vapaa-aika on ilo esitellä osa-aikaisen Macdonald Villacana Resortilla.

Macdonald Villacana Resort Palvelut

Yksikkötyöt
Puhelin (kaikki yksiköt) Keittiö (kaikki yksiköt, täysi) Ilmastointi (joissakin yksiköissä) Astianpesukone (joissakin yksiköissä) Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä)
Lomakeskus
Ranta-allas (sisä- / ulkouima) Lasten uima-allas Tennisharjoittelu Varusteet Sauna Pelihuone Leikkikenttä Live-viihde Autovuokraamo Ruokakauppa Pesula Lääketieteellinen palvelu Ravintola Snackbaari
Lähellä olevat palvelut
Vesihiihto (lähistöllä) Purjelautailu (lähistöllä) Golf (2.0 km) Ratsastus (lähistöllä) Health Club (2.0 km) Kasino (6.0 km)
Lentokenttä
Malaga - 48.0 mailia / 77.0 km
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Ostaminen Macdonald Villacana Resortin aikaosuuksia

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Macdonald Villacana Resort ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Macdonald Villacana Resortiin, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Macdonald Villacana Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Macdonald Villacana Resort -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä osa-aikaista käyttöoikeutta Macdonald Villacana Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Macdonald Villacana Resort voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamustilin hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.