Kuva Madeira Regency Clubista
Kuva Madeira Regency Clubista
Kuva Madeira Regency Clubista
Kuva Madeira Regency Clubista
Kuva Madeira Regency Clubista

Osoite: Rua Carvalho Araujo, Funchal, 9000-042 Funchal, Madeiran saari, Portugali
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.regency-hotels-resorts.com

Kiinnostaako myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Madeira Regency Clubissa? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Portugali on suosikki kohde osa-aikaisen omistajat, koska se on melko lähellä mutta viehättävän eksoottista; ruoka ja viini ovat herkullisia; lämpötilat ovat yhdenmukaiset; maisema on upea. Madeiran saaren etelärannikolla sijaitseva Funchal on lomailijan unelma: valkoiset talot, jotka sijaitsevat luonnollisessa amfiteatterissa, syvän sininen meri.

Matkailu ja vapaa-aika osa-aikaiset välittäjät pitävät Madeiran Regency Clubta fiksu valinta vaikka niin kauniita paikkoja pysyä välittömässä läheisyydessä. Omalla pääsy merelle ja suuri suolaisen veden allas, keinona hallitsee omaksua luonto, mutta tarjoaa edelleen ylellinen, rauhallinen ympäristö. Paikan päällä on myös sauna ja kuntosali niille, jotka haluavat hikeäksi.

Funchalin keskusta on kävelyetäisyydellä lomakohteesta ja on onnekas, jotta se voidaan pakata kattotarpeisiin upealla portugalilaisella hinnalla. Madeiran perinteinen ruoka on hyvin keskittynyt lihaan, sillä Cozido a Portuguesa ja Guisado ovat erityisen suosittuja. Tietenkin olisi outoa lähteä saarelta myös kokeilematta Madeiran viiniä, väkevää lajiketta, joka muistuttaa satamaa. Madeiran Regency Clubin vierailu on varma tapa paljastaa kaikki makuhermojasi!

Madeiran Regency Club -tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (joissakin yksiköissä), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lasten uima-allas, Kuntosali, Kalastus, Päivittäistavarakauppa, Pesula, Hissi, Live-viihde, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Squash,
Lähellä olevat palvelut
Golf (4.0), Ratsastus (4.0 mailia), Lääkäripalvelut (lähietäisyydet), Leikkikenttä (lähietäisyydellä), Laitesukellus (lähietäisyydet), Tennis (lähietäisyydellä), Vesihiihto Lähistöllä),
Lentokenttä
Funchal / Santa Catarina - (12 mailia - 19 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) maanantaina

Ostaa Madeira Regency Clubin aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Madeiran Regency Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Madeiran Regency Clubiin, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Madeiran Regency Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Madeira Regency Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä online-mainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuudet Madeiran Regency Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Madeira Regency Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu luottamustilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.