Kuva Maeva Clubhotel Cannes Marina
Kuva Maeva Clubhotel Cannes Marina
Kuva Maeva Clubhotel Cannes Marina
Kuva Maeva Clubhotel Cannes Marina
Kuva Maeva Clubhotel Cannes Marina

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.maeva.fr

Haluatko myydä ja vuokrata kiinteistöjä Maeva Clubhotel Cannes Marinassa? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Maeva Clubhotel Cannes Marina kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Maeva Clubhotel Cannes Marina Palvelut

Yksikkötyöt
Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Hissi, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (Läheiset), Ranta (Läheiset), Veneily (Läheiset), Casino (Läheiset), Kalastus (Läheiset), Golf (Läheiset), Päivittäistavarakauppa (Läheiset), Kampaaja (Läheiset), Ratsastus (1.0 mailia) (Lähellä), Vesiurheilu (lähietäisyydessä), Vesiurheilu (lähietäisyydet), Vesiurheilu (lähietäisyydessä), Vesiurheilu (lähietäisyydessä), Lemmikkieläimet sallittu, , Surffaus tuulelta (Läheiset),
Lentokenttä
Nizza - (22 mailia - 35 km)
Tarkista sisään / ulos
Torstai, lauantai, sunnuntai, maanantai

Maeva Clubhotel Cannes Marina tarjoaa kodikasta elämystä

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Maeva Clubhotel Cannes Marina, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Maeva Clubhotel Cannes Marina ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloisia uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Maeva Clubhotel Cannes Marinassa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Maeva Clubhotel Cannes Marinassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Maeva Clubhotel Cannes Marina -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiokanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuudet Maeva Clubhotel Cannes Marina -hotellin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Maeva Clubhotel Cannes Marinaa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.