Kuva Maison Apart Hotel
Kuva Maison Apart Hotel
Kuva Maison Apart Hotel
Kuva Maison Apart Hotel
Kuva Maison Apart Hotel

Osoite: Belgrano Numero 2143, Mar del Plata, BSAS, 7600, ARGENTINA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.hoteles-mardelplata.com.ar

Kiinnostaako vuokra-asunto Maison Apart Hotel? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Maison Apart Hotel kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Maison Apart -hotellin mukavuudet

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenhoito, Pelihuone, Hissi, Lääketieteelliset laitteet, Leikkikenttä, Snackbaari,
Lähellä olevat palvelut
(4.0 mailia), Järvi (2.0 mailia), Tennis (Lähellä), Vesihiihto (12.0 mailia), Tuuli Surfing (1.0 mailia) ),
Lentokenttä
Camet Mar del Plata International - (6 mailia - 9 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kodikasta kokemusta Maison Apart -hotellista

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Maison Apart Hotel, sinulle taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Maison Apart Hotel ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Maison Apart Hotelin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Maison Apart -hotellissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Maison Apart Hotel -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiokanavilla sekä verkkomainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuuksia Maison Apart Hotelin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Maison Apart Hotel voi olla turvassa tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.