Kuva Manor Court Club
Kuva Manor Court Club
Kuva Manor Court Club
Kuva Manor Court Club
Kuva Manor Court Club

Osoite: Moretonhampstead, Newton Abbot, Englanti, TQ13 8RF
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.manorcourtclub.co.uk

Kiinnostaako vuokra-asunto Manor Court Clubissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Maaelämä vie ylellisen merkityksen Newton Abbotissa, Devonissa, Manor Court Clubissa. Hyvin sisällä Bovey Castle Hotel ja Championship Golf Course, osa-aikaisen mökit ovat täällä kymmenennen vihreän viereen, joten täydellinen golf-loma on mahdollista. Täynnä luonnetta, graniittimalleja luotiin vanhasta kartanorakennuksesta. Jokainen ihastuttaa alkuperäistä charmiaan, sen paljaat säteet ja neiti-ikkunat, jotka tarjoavat lumoava näköala Dartmoorin kansallispuistoon. Huoneet vaihtelevat yhden makuuhuoneen ja kolmen makuuhuoneen mukaan. Rentouttava ja tunnelmallinen, jokaisessa huoneessa on täysin varustettu keittiö, olohuone, satelliitti-tv DVD-soittimella, internetyhteys ja oma kylpyhuone.

Lisäksi, Matkailu ja vapaa-aika aikaosuuksien välittäjät rakastavat erityisesti ulkoilua, josta voi nauttia ja maistella Kartanon tuomioistuinkerho. Tarjousgolf on tietynlainen, mutta siellä on myös monia mahdollisuuksia pelata tennistä, uida uima-altaassa, perhokalastusta ja ratsastusta sekä rauhallisia kävelyretkiä monilla poluilla ja historiallisilla paikoilla. Päivän lopuksi lomakeskuksessa on myös mukava ravintola, joka tarjoaa aterioita suoraan kotiovellesi. Täällä vietettyjen lomien ansiosta rentoutuminen ja hemmottelu on todella taattu.

Manor Court Club Palvelut

Yksikkötyöt
Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Kalastus, Golf, Pesula, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
(2.0 mailia), Ranta (23.0 mailia) ), Uima-allas (17.0 mailia), vesihiihto (2.0 mailia), tuulen surffaus (6.0 mailia)
Lentokenttä
Exeter - (20 mailia - 32 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantaina

Ostaminen Manor Court Clubin aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Manor Court Club ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Manor Court Clubiin, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Manor Court Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Manor Court Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla yrittäessä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Manor Court Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Manor Court Clubin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisessa kädessä hallinnoimiensa luottamustilien talletuksissa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.