Kuva Mar Y Golf
Kuva Mar Y Golf
Kuva Mar Y Golf
Kuva Mar Y Golf
Kuva Mar Y Golf

Osoite: Urbanizacion Playa Serena, Parcela 12H
04740 Roquetas de Mar
Almeria, ESPANJA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.marygolf.com

Kiinnostaako myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Mar y Golf? Soita myyntitiimillemme nyt numeroilla 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Mar Y Golf kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Mar Y Golf-palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (Jotkut yksiköt), Astianpesukone (Jotkut yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / minikeittiö), Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Harjoitusvälineet, Pesula, Elävää viihdettä, Leikkikenttä, Uima-allas (sisä / ulkoilma), Tennis,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat uimarannat, Veneily (1.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (lähistöllä), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus ,
Lentokenttä
Almeria - (17 mailia - 27 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti Mar Y Golfin kotikokemuksesta

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Mar Y Golf, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Mar Y Golf ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Mar Y Golfin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Mar Y Golfissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Mar Y Golf -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainos pyrittäessä myymään aikaosuudet Mar Y Golfin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Mar Y Golfia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen rahasummien kanssa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.