Kuva Marathon Key Beach Club II
Kuva Marathon Key Beach Club II
Kuva Marathon Key Beach Club II
Kuva Marathon Key Beach Club II
Kuva Marathon Key Beach Club II

Osoite: 4560 merentakaiset moottoritiet, Marathon, FL, 33050, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.floridakeys.com/marathonkeybeachclub

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Marathon Key Beach Club II? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Marathon Key Beach Club II kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Marathon Key Beach Club II -palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Pesula (kaikki yksiköt), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / yksikköä),
Lomakeskus
Ranta, Veneily, Kalastus, Ravintola, Uima-allas, Tennis, Poreallas, Surffaus,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (Läheiset), Golf (5.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Kampaaja (lähistöllä), Lääkäripalvelut (lähietäisyydellä), Laitesukellus (lähietäisyydet), Ostoskeskus (lähietäisyydellä)
Lentokenttä
Key West International - (60 mailia - 96 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti Marathon Key Beach Club II: n kotikokemuksesta

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Marathon Key Beach Club II, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Marathon Key Beach Club II ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Marathon Key Beach Club II: n kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Marathon Key Beach Club II: ssa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Marathon Key Beach Club II -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäällä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuudet Marathon Key Beach Club II: n kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Marathon Key Beach Club II: ta voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.