Kuva Marriotts Marbella Beach Resort
Kuva Marriotts Marbella Beach Resort
Kuva Marriotts Marbella Beach Resort
Kuva Marriotts Marbella Beach Resort
Kuva Marriotts Marbella Beach Resort

Osoite: Marriottin Marbella Beach Resort, Crta. De Cadiz, KM 193, Urb, Marbella del Este, 29604, Marbella, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.vacationclub.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokrata Marriott's Marbella Beach Resort


Paratiisi avautuu osa-aikaisen omistus Marriott Marbella Beach Resortissa, joka sijaitsee Elviriassa Costa del Solilla. Tällä lomakeskuksella on oma pehmeä hiekkaranta, ja se sijaitsee aivan Don Carlosin ja Nikkin rantojen vieressä, joten voit valita, missä haluaisit levätä ja rentoutua. Fantastinen ja tunnelmallinen kohde pariskunnille, perheille, ryhmämatkailijoille tai yksin matkustaville, sieltä löytyy jokaiselle jotakin. Palveluihin kuuluu kaksi ulkouima-allasta - yksi lapsille ja toinen aikuisille - sekä leikkialue, minigolf ja jalkapallokenttä. Niille aikuisille, jotka saattavat pitää vakavasta R&R:stä, on tarjolla myös vain aikuisille tarkoitettu sisäuima-allas, sauna ja tarpeeksi aurinkotuoleja kylpemiseen upeassa Välimeren auringossa.

Upeat iltaikkunat ovat osa lomaasi täällä, ja jos se on vilkasta yöelämää, jota etsit, lomakeskuksessa on kolme baaria, joista jokaisella on oma happy hour - ja lähellä Puerto Banus tarjoaa jokaiselle jotakin. Kaikki tämä osoittaa, miksi Marriott Marbella Beach Resort erottuu mm Espanjan runsaasti aikaosuuksien resorts kuin yksi Matkailu- ja vapaa-ajan ryhmät Suosituimpia myyjiä.

Kausitiedot Viikkonumero (t)
Hopea 1-6, 9-11, 45-50
Kulta 14-20, 24-26, 35-40
Kultainen loma 7-8, 21-23, 41-44, 51-52
Platina 12-13, 27-34

Marriotts Marbella Beach Resort Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi, keittomahdollisuus, DVD tai videonauhuri
Lomakeskus
Uima-allas, Ulkouima-allas, Pyörätuolilla liikkuminen huomioitu, Lastenhoitopalvelu, Baari / Cocktail Lounge, Ranta, Autonvuokraus, Klubitalo, Liikuntarajoitteisille, Päivittäistavarakauppa, Pesulapalvelut, Leikkikenttä, Poreallas, kylpylä ja poreallas, langaton internetyhteys
Lähellä olevat palvelut
Polkupyöräreitit, Vene Marina / Launching, Kasino Uhkapeli, Kalastus, Golf, Ratsastus, Järvi, Sukellus, Tennis, Vesihiihto
Lentokenttä
Malaga / AGP 22 Miles / 35 KM
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Ostokset Marriotts Marbella Beach Resort aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Marriotts Marbella Beach Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Marriotts Marbella Beach Resort miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Marriotts Marbella Beach Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Marriotts Marbella Beach Resort -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä verkkomainonnan pyrkimyksissä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Marriotts Marbella Beach Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Marriotts Marbella Beach Resort voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamus huomioon hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.