Kuva yrityksestä Marriotts Vacation Club Destinations Points
Kuva yrityksestä Marriotts Vacation Club Destinations Points
Kuva yrityksestä Marriotts Vacation Club Destinations Points
Kuva yrityksestä Marriotts Vacation Club Destinations Points
Kuva yrityksestä Marriotts Vacation Club Destinations Points
Lisätietoja: 01787 881111

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Marriott's Vacation Club Destinations Pointsissa


Vaikka Marriott Vacation Club -kohteiden ohjelma Pohjois-Amerikassa ja Karibialla tarjoaa tämän paremman mahdollisuuden uusien asiakkaiden eteenpäin, nykyiset Omistajat ylläpitävät täydet oikeudet ja etuoikeudet omistukseensa. Samalla nykyiset omistajat voivat valita tämän uuden ohjelman, jotta he voivat parantaa lomailukokemustasi.

Marriott Vacation Club Destinations -ohjelma antaa omistajille lunastaa Vacation Club -pisteet matkustaakseen missä tahansa neljästä lomakokoelmasta.

Marriott Vacation Club Collection: Nauti varauksista yli 50 ylellisessä Marriott Vacation Club -lomakeskuksessa, mukaan lukien: helppo päivittäinen sisäänkirjautuminen, vaihteleva oleskelun pituus, laaja valikoima majoituskokoja ja enemmän matkakausivaihtoehtoja Pohjois-Amerikan lomakohteissa ja Karibialla. Marriott Collection: Valitse yli 3,000 hotellista ja koe uudet kohteet käymällä kauppaa Marriott Rewards -pisteillä. Explorer-kokoelma: Matka uusille maille tai risteily merillä ylellisyydessä vaihtamalla mieleenpainuvat ja poikkeukselliset matkapaketit. World Traveller Collection: Käytä Interval Internationalin kautta maailmanlaajuista järjestelmää, johon kuuluu yli 2,500 lomakeskusta yli 75 maassa. MVCI World Traveller - Pariisi Vuosittain, Marriott Vacation Club -kohteiden omistajat saavat loma Club Club -pisteitä lunastamaan räätälöityjä pako kokemuksia. Heillä on myös mahdollisuus pankkia, lainata tai ostaa lisää loma-klubipisteitä vuosittain. Lisäksi uusi ohjelma tarjoaa omistajille henkilökohtaisen lomaomistajan neuvonantajan palveluja auttamaan matkanjärjestelyissä missä tahansa neljästä kokoelmasta.

Perustamisestaan ​​lähtien vuonna 1984 Marriott Vacation Club on jatkanut lomaomistuskokemuksen määrittelemistä uudelleen. Omistajat nauttivat aikataulun käyttöalan tunnustetun johtajan saamasta ohjelmasta, joka tarjoaa nyt räätälöitymmän kokemuksen, joka mahdollistaa vaivattoman matkan ympäri maailmaa "Marriott-tavalla".

MVCI Marriott Collection - New York Marriott Vacation Club on maailman johtava lomaomistusten johtaja. Vuonna 1984 Marriottista tuli ensimmäinen merkkituotteiden vieraanvaraisuuteen erikoistunut yritys, joka aloitti aikaosuuksien teollisuuden lisäämällä allekirjoitusten laatua, palvelua ja vieraanvaraisuutta koskevaa asiantuntemustaan. Yli 25 vuoden innovaatioiden ja kehityksen jälkeen Marriott Vacation Club Destinations -ohjelma otettiin käyttöön vuonna 2010, joka tarjoaa vertaansa vailla olevia kokemuksia ja vertaansa vailla joustavuutta käyttämällä lomaklubipisteitä neljässä kokoelmassa, jotka voidaan räätälöidä omistajan matkatarpeisiin.

Marriotts Vacation Club -kohteiden osto-asiakasoikeuden osto

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Marriotts Vacation Clubin kohdepisteet ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Marriotts Vacation Clubin kohdepisteiden kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Marriotts Vacation Clubin kohdepisteissä

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Marriotts Vacation Club Destinations Points -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia Marriotts Vacation Club Destinations Points -pisteiden kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Marriotts Vacation Club Destination Points -pisteiden käyttäminen voi olla turvallinen tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu luototilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.