Kuva yrityksestä Marriotts Aruba Ocean Club
Kuva yrityksestä Marriotts Aruba Ocean Club
Kuva yrityksestä Marriotts Aruba Ocean Club
Kuva yrityksestä Marriotts Aruba Ocean Club
Kuva yrityksestä Marriotts Aruba Ocean Club

Osoite: Marriott's Aruba Ocean Club, LG Smith Blvd 99, Palm, Eagle Beach, Aruba
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.vacationclub.com

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Marriott's Aruba Ocean Clubissa


Matkustaa Palm Beachin, Aruban, viehättäviin näkymiin ja eläväiseen bluesiin, josta löydät osa-aikaisen Marriottin Aruba Ocean Clubilla. Kristallinkirkas merivesi toivottaa sinut tervetulleeksi tähän rannalla olevaan kiinteistöön, joka koostuu pehmeistä, merenranta-aiheisista huoneista sekä yhden ja kahden makuuhuoneen huviloista, jotka voivat nukkua jopa kahdeksalle. Lumoava lomakohde, huomaat, että saaren elämäntapa on yksi rentoutumisesta, ja kauniin huoneiston sisällä olevat tilat ovat suunnattu kodinomaisen ilmapiirin luomiseen.

Tämä trooppinen paratiisi on kaiken käsillä, jotta vieraat kokevat todella rentouttavan viikon tai kahteen, kuten uima-altaan ja Mandara Spa -alueen, jossa voit nauttia signature-hieronnasta tai hoidosta.

Paikan päällä oleviin ravintoloihin kuuluu Atari, joka sijaitsee rannalla ja pöydät hiekassa, ja siellä tarjoillaan tuoreita paikallisia ruokia. Saatavana on myös Champion Sports Bar, jossa on pubi-ilmapiiri ja ruoka sekä öinen viihde. Läheisiin paikallisiin palveluihin kuuluu verovapaa ostos ja monet ravintolat ja baarit, puhumattakaan runsaista mahdollisuuksista osallistua erilaisiin vesiurheiluun upealla Karibian valtamerellä. Aikaosakkeille, jotka ovat alueen todellinen jalokivi, Matkailu ja vapaa-aika Suosittelemme harkitsemaan Marriott's Aruba Ocean Club.

Marriotts Aruba Ocean Clubin aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Marriotts Aruba Ocean Club ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Marriotts Aruba Ocean Clubiin, miksi et yrittäisi vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Marriotts Aruba Ocean Clubissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Marriotts Aruba Ocean Club -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä verkkomainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Marriotts Aruba Ocean Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Marriotts Aruba Ocean Clubin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.