Kuva Marriotts Grand Chateau
Kuva Marriotts Grand Chateau
Kuva Marriotts Grand Chateau
Kuva Marriotts Grand Chateau
Kuva Marriotts Grand Chateau

Osoite: Marriott's Grand Chateau, 75 E Harmon Ave, NV 89109, Las Vegas, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.marriott.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Marriott's Grand Chateaussa


Las Vegas, USA: Se on käytännöllisesti katsoen synonyymi varapuheenjohtajaksi. Kuitenkin kanssa osa-aikaisen Marriott's Grand Chateau, voit kokea eri puolella Sin City. Tämä lomakeskus tarjoaa rauhallisen ja hiljaisen keidas, kaikki samalla lähellä Stripin jännitystä. Anna Marriott kuljettaa sinut eteläiseen Ranskaan - jonka avulla sisustus oli inspiroitu - ja tarjota sinulle monenlaisia ​​mukavuuksia, jotka täydentävät mukavuutta, mukaan lukien suuri oleskelutila, jossa on erillinen ruokailuhuone, täydellinen keittiö, king-size-vuode ja kylpyamme ja suihku.

Miracle Mile -ostoskeskus on kadun toisella puolella, ja olet vain kivenheiton päässä Stripin valoista ja nähtävyyksistä: tietysti kaikki kasinot - mukaan lukien MGM Grand ja Bellagio - mutta myös Madame Tussauds, Cirque du Soleil ja , lyhyen ajomatkan päässä, aavikon nähtävyyksistä, kuten Grand Canyonin ja Hooverin pato.

Matkailu ja vapaa-aika ei voi olla enemmän innoissaan tarjota osa-aikaisen jälleenmyydä Marriott's Grand Chateau-se on sellainen lomakeskus, joka palvelee kaikkia pariskunnista ja perheistä ryhmiin ja jopa liikematkailijoihin. Päästä eroon kaikista äänistä ja väkijoukosta, nauti pysäköintipalveluista ja kattouima-altaasta ja baarista, ja rentoudu aidossa tyylissä.

Ostaminen Marriotts Grand Chateau aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Marriotts Grand Chateau ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Marriotts Grand Chateau -museon kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Marriotts Grand Chateau

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Marriotts Grand Chateaun kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainonnan pyrkimyksissä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Marriotts Grand Chateau -hotellin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Marriotts Grand Chateau voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamus huomioon hallinnassa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.