Kuva Marriott's Ko Olina Beach Club
Kuva Marriott's Ko Olina Beach Club
Kuva Marriott's Ko Olina Beach Club
Kuva Marriott's Ko Olina Beach Club
Kuva Marriott's Ko Olina Beach Club

Osoite: 92-161 Waipahe Place, Kapolei, Oahu, HI 96707, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.marriottvacationclub.com

Kiinnostaako Marriott's Ko Olina Beach Club myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Allekirjoituskokemus, jossa on hohtavat laguunit ja rauhalliset vesiputoukset rannalla sijaitsevassa keidaspaikalla: tämä on osa-aikaisen Marriottin Ko Olina Beach Clubin kanssa, joka sijaitsee Oahun länsirannalla Havaijilla. Tämä idyllinen saari tunnetaan maan paratiisina kaikkialla maailmassa, ja se tarjoaa rikkaan ja rentouttavan kokemuksen kaikille vierailijoille, olivatpa he ensimmäistä kertaa tai neljästoista! Lomakeskus sijaitsee 642 hehtaarin porteilla sijaitsevassa yhteisössä, joka tarjoaa ilmapiirin siitä, että maailma on kaukana hälinästä.

Marriott's Ko Olina Beach Club Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi, videonauhuri tai DVD, keittomahdollisuus
Lomakeskus
Baari / Cocktail Lounge, Ranta, Autonvuokraus, Päivähoito, Viihde - Elävä, Kuntosali - Varustettu, Päivittäistavarakauppa, Pesula, Lukittu, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna tai höyrysauna, Uima-allas ulkona, , Poreamme, kylpylä ja poreallas, langaton internetyhteys
Lähellä olevat palvelut
Polkupyöräreitit, Vene Marina / Launching, Kalastus, Golf, Ratsastus, Purjehdus / Vuokrattavana, Sukellus, Tennis
Lentokenttä
Honolulu / HNL17 Miles / 27 KM
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Ostokset Marriottin Ko Olina Beach Clubin aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Marriott's Ko Olina Beach Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Marriottin Ko Olina Beach Club -ravintolassa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Marriott's Ko Olina Beach Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Marriottin Ko Olina Beach Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Marriottin Ko Olina Beach Club.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Marriottin Ko Olina Beach Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.