Kuva Marriottin Maui Ocean Clubista ja Marriottin Maui Ocean Clubista - Lahaina ja Napili Villas
Kuva Marriottin Maui Ocean Clubista ja Marriottin Maui Ocean Clubista - Lahaina ja Napili Villas
Kuva Marriottin Maui Ocean Clubista ja Marriottin Maui Ocean Clubista - Lahaina ja Napili Villas
Kuva Marriottin Maui Ocean Clubista ja Marriottin Maui Ocean Clubista - Lahaina ja Napili Villas
Kuva Marriottin Maui Ocean Clubista ja Marriottin Maui Ocean Clubista - Lahaina ja Napili Villas

Osoite: 100 Nohea Kai Drive, Lahaina, Maui, HI 96761, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.marriottvacationclub.com

Kiinnostaako Marriott's Maui Ocean Club myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Trip Advisorsin voittaja 2014 Excellence -todistus Marriottin mielestä Maui Ocean Club on Ka'anapalin rannan kruunun helmi. Löytyi West Maui, Havaiji alue, joka tunnetaan upeista lomakohteista, ravintoloista ja ostoksista vieraita täältä löydät laajan valikoiman toimintoja tarjolla. Tällä lomakohteella löytyvät aktiviteetit vaihtelevat surffausta merestä hyödyntäen kolmea paikan päällä olevaa allasta tai golfia lähellä Ka'anapalin golfkenttää. Marriottin Maui Ocean Clubissa on myös ylellinen spa-alue, tenniskenttiä, kuntokeskus ja erilaisia ​​ruokailupaikkoja, kuten ravintola, jolta on näkymä rannalle. Hotellissa on myös baari, jossa pääallas tarjoilee herkullisia cocktaileja ja välipaloja, joten sinun ei pitäisi koskaan joutua etsimään pitkälle etsimään purenta.

Myyntipinta-aika Marriottin Maui Ocean Clubissa on majoitusvaihtoehtoja yhden ja kahden makuuhuoneen sviiteissä, joissa on täysin varustettu minikeittiö ja oma parveke, josta on upeat näkymät saarelle, lomakeskukselle tai rannalle. Suosittu osa-aikaisen omistajat Matkailu ja vapaa-aika uskovat vieraat löytävät henkilökunnan olla ystävällisiä ja avuliaita usein tervehdys palasi vieraita heidän etunimensä.

Marriottin Maui Ocean Club ja Marriottin Maui Ocean Club - Lahaina ja Napili Villas Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi, DVD tai videonauhuri
Lomakeskus
Baari / Cocktail Lounge, Ranta, Viihde - Elävä, Kuntosali - Varustettu, Pesula, Lukittu, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna tai höyrysauna, Uima-allas ulkona, Tennis, Pyörätuoliystävällisyys, Poreallas Kylpylä / Pääsy
Lähellä olevat palvelut
Polkupyöräreitit, Venevuokraus / Launching, Autonvuokraus, Päivähoito, Kalastus, Golf, Päivittäistavarakauppa / Ratsastus, Ratsastus, Purjehdus / Vuokrattavana, Sukellus
Lentokenttä
Kahului / OGG27 Miles / 43 KM
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Ostokset Marriottin Maui Ocean Club ja Marriottin Maui Ocean Club - Lahaina ja Napili Villas aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Marriottin Maui Ocean Club ja Marriottin Maui Ocean Club - Lahaina ja Napili Villas ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Marriottin Maui Ocean Club ja Marriottin Maui Ocean Club - Lahaina ja Napili Villas, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Marriottin Maui Ocean Clubissa ja Marriottin Maui Ocean Clubissa - Lahaina ja Napili Villas

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Marriottin Maui Ocean Clubin ja Marriottin Maui Ocean Club - Lahaina ja Napili Villas -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Marriottin Maui Ocean Clubilla ja Marriottin Maui Ocean Clubilla - Lahaina ja Napili Villas.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Marriottin Maui Ocean Club ja Marriottin Maui Ocean Club - Lahaina ja Napili Villas voivat olla turvallisia tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.