Kuva Marriott's MountainSide
Kuva Marriott's MountainSide
Kuva Marriott's MountainSide
Kuva Marriott's MountainSide
Kuva Marriott's MountainSide

Osoite: 1305 Lowell Avenue, PL 4109, Park City, UT 84060, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.marriottvacationclub.com

Kiinnostaako kohteen myynti ja vuokraus Marriott's MountainSide? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Marriott-hotelli, joka sijaitsee Marriott Cityn vuoristoalueella Park Cityssä Utahissa, on erinomainen esimerkki osa-aikaisen mikä tekee suurimmasta osasta upean sijainnin. Tämä lomakeskus kattaa poikkeuksellisen hyvin nykypäivän vaativille matkailijoille, samalla kun se muistuttaa kauan kestäneitä kaivospäiviä. Aloita elämäsi seikkailu täällä riippumatta kaudesta: talvella voit harrastaa lumilautailua, hiihtoa, letkuja, kelkkailua ja ylimääräistä erikoista kosketusta. Lämpiminä aikoina vuoden, mene ratsastus, vaellus, kalastus, pelata tennistä ja paljon muuta.

Marriottin MountainSide-palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi, keittomahdollisuus, DVD tai VCR, takka
Lomakeskus
Polkupyöräpolkuja, liikuntasali, Varustettu, Pesula, Lukittu, Sauna tai höyrysauna, Hiihtäminen - Laskettelu, Uima-allas - Ulkona, Pyörätuoliystävällinen, Poreallas Kylpylä
Lähellä olevat palvelut
Baari / Cocktail Lounge, Autonvuokraus, Päivähoito, Viihde - Elävä, Golf, Päivittäistavarakauppa, Ratsastus, Leikkikenttä, Ravintola, Luistelu - Jää, Hiihto - Maastohiihto, Uima - allas sisällä, Tennis
Lentokenttä
Salt Lake City / SLC28 Miles / 45 KM
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Ostaminen Marriott's MountainSide aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Marriott's MountainSide ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Marriott's MountainSide: n kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Marriott's MountainSide

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Marriottin MountainSide-kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Marriottin MountainSide-sivustolla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Marriott's MountainSide voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisia käsiin rahoja talletetaan luottamustilin hallinnoima FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.