Kuva yrityksestä Maui Banyan Vacation Club
Kuva yrityksestä Maui Banyan Vacation Club
Kuva yrityksestä Maui Banyan Vacation Club
Kuva yrityksestä Maui Banyan Vacation Club
Kuva yrityksestä Maui Banyan Vacation Club

Osoite: 2575 South Kihei Road Kihei, Maui, HI, 96753, Yhdysvallat,
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.somerpointeresorts.com

Kiinnostaako myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Maui Banyan Vacation Clubissa? Soita myyntitiimillemme nyt numeroilla 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Havaiji: jopa nimi kuulostaa hengättävältä ilmalta lämpimänä kesäpäivänä. Havaiji koostuu monista saarista, ja jokaisella näistä on oma ilmapiiri ja kulttuuri. Kihei on upea paikka perustaa vierailullesi tähän unelmakohteeseen, varsinkin kun lähialueella on niin paljon nähtävää ja tekemistä. Villieläinten ystäville on ilo todeta, että Havaijin saarin kypärävalaiden kansallinen merialue on lähellä, joten siellä on mahdollisuus mennä katsomaan joitain näistä uskomattomista olennoista läheltä ja henkilökohtaisia.

Matkailu ja vapaa-aika Aikaosakäytön välittäjät suosittelevat Maui Banyan Vacation Clubia niille, jotka haluavat varmistaa tulevaisuuden lomansa nykyhinnoin ostamalla osa-aikaisen. Riippumatta siitä, kenen kanssa matkustat, olet varma siitä, että rakastat Tyynenmeren kuohuviinien sinisten aaltojen läheisyyttä. Snorklaus on ehdottoman välttämätöntä, kun katselet värikkäitä kaloja vedenpinnan alla. Jokaisessa Maui Banyan Vacation Clubin huoneistossa on täysin varustettu keittiö ja se antaa pyyhkäistä lempeän tuulen, pitäen sinut viileänä jopa kuumin kuukausi. Ja niille, jotka nauttivat sukeltamisesta jäähtyäkseen, ei ole parempaa paikkaa.

Maui Banyan Vacation Clubin osto-oikeuden osto

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Maui Banyan Vacation Club ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Maui Banyan Vacation Clubin kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Maui Banyan Vacation Clubilla

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Maui Banyan Vacation Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Maui Banyan Vacation Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Maui Banyan Vacation Clubin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu luototilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.