Kuva yrityksestä Mayan Palace Regency Mazatlan
Kuva yrityksestä Mayan Palace Regency Mazatlan
Kuva yrityksestä Mayan Palace Regency Mazatlan
Kuva yrityksestä Mayan Palace Regency Mazatlan
Kuva yrityksestä Mayan Palace Regency Mazatlan

Lisätietoja: 01787 881111

Oletko kiinnostunut Mayan Palace Regency Mazatlanin myynnistä ja vuokrauksesta? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Mayan Palace Regency Mazatlan loistelee klassisen Mayan eleganssin kanssa. Tämä neljän tähden hotelli kertoo saumattomasti yhdistämällä ylellisyyttä häiritsemättä Sinaloa, Meksiko, ainutlaatuista arkkitehtuuria ja historiaa. Kaikista alueen lomakohteista tämä majoitus on syvin juurtunut sen paikkakuntaan ja tarjoaa sinulle parhaan osa-aikaisen vetäytyä, jos tavalliset matkailukohteet ovat tyhjentyneet.

Täällä nautit suurimmasta yksityisyydestä. Matkailu ja vapaa-aika aikaosuuksien välittäjät varmistavat myös, että et koskaan pääse loppumaan tilasta omaan unelma lomaasi kymmenen hehtaarin kultaisella Tyynenmeren rannalla. Tämä panoraamanäkymä on näkyvissä myös huoneen terassilta, mikä auttaa sinua rauhoittamaan ja rentoutumaan. Muita mukavuuksia mukavuuksiin kuuluu taulu-tv, oleskelutila, minikeittiö, ruokailutila ja oma kylpyhuone.

Paikan päällä on tyylikkäitä ravintoloita sekä baareja ja merinäköaloja tai uima-altaan äärellä sijaitsevia ruokia. Internet-yhteys pitää sinut yhteydessä ja 24-tunnin vastaanotto vastaa kaikkiin tarpeisiisi. Kolme lämmitettyä ulkouima-allasta, tenniskentät, kylpylä ja kuntosali sekä elävää viihdettä lisäävät vapaa-aikaa, kun taas erikoisruokakauppa ja ostosboutique antavat sinulle äärimmäisen mukavuuden Mayan Palace Regency Mazatlanissa.

Mayan Palace Regency Mazatlan Tilat

Yksikkötyöt
Puhelin (kaikki yksiköt) Keittiö (jotkut yksiköt, ei / osittainen) ilmastointi (kaikki yksiköt) mikroaaltouuni (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Ranta-allas Lasten uima-allas Kuntoiluvälineet Pelihuone Leikkikenttä Liikuntarajoitteisille Hissi Autovuokraamo Ruokakaupat Pesularavintola Snackbaari Lastenhoito
Lähellä olevat palvelut
Kalastus (lähistöllä) Golf (20.0 km) Live-viihde (5.0 km) Lääketieteellinen palvelu (lähistöllä) Ostokset (10.0 km)
Lentokenttä
Mazatlan International - 20.0 km
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Ostaminen Mayan Palace Regency Mazatlan aikaosuus

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Mayan Palace Regency Mazatlan ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen investoinnin Mayan Palace Regency Mazatlaniin, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Mayan Palace Regency Mazatlanissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Mayan Palace Regency Mazatlan -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnassa pyrkimyksiä myydä aikaosakkeita Mayan Palace Regency Mazatlanin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Mayan Palace Regency Mazatlanin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.