Kuva yrityksestä Wyndham Grand Crete Mirabello Bay
Kuva yrityksestä Wyndham Grand Crete Mirabello Bay
Kuva yrityksestä Wyndham Grand Crete Mirabello Bay
Kuva yrityksestä Wyndham Grand Crete Mirabello Bay
Kuva yrityksestä Wyndham Grand Crete Mirabello Bay

Osoite: Agios Nikolaos, Kreeta, 72100, Kreikka
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.wyndhamgrandmirabello.com

Kiinnostaako Wyndham Grand Crete Mirabello Bayn myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Elävöittämällä aidon kreetalaisen vieraanvaraisuuden vertaansa vailla olevan arvon, Wyndham Grand Crete Mirabello Bay on omistautunut tarjoamaan erinomaisia ​​palveluita ja poikkeuksellisia seikkailuja mestarillisesti kunnostetussa kompleksissa, jota ympäröivät vehreät rinteet lassithi ja euforinen Kreetanmeri.

Wyndham Grand Crete Mirabello Bay's osa-aikaisen bungaloweja ja sviittejä on paranneltu huomattavasti, ja tähän ainutlaatuiseen ihmemaahan on lisätty 55 upeaa yksityistä ja poreallasta. Ihanteellisesti perheille, pariskunnille ja tapahtuman osallistujille suunnitellut 311 huonetta ja bungalowia yhdistävät älykkäästi nykyaikaisen hienostuneisuuden ja seesteisen eleganssin saaren eliksiirin kanssa ja syntetisoivat vertaansa vailla olevan oliivipuilla koristeltu piilopaikan, joka on täydellinen räätälöityihin kokemuksiisi.

Wyndham Grand Crete Mirabello Bay erottuu joukosta lukemattomista syistä, jotka voivat ihastella vaativimpiakin vieraita. Fantastinen lukuisat kulinaariset konseptit yllättävät makusi, kun taas eteerinen Mirabello Spa ammattilaisten rauhoittavien käsien ohjaamana rauhoittaa kehoasi ja sieluasi. Tutustu loputtomiin konsepteihimme kahdella loistavalla hiekkarannalla, jotka on ylpeästi palkittu "Blue Flag Award" -palkinnolla, ja nauti majesteettisista konferensseja tai tapahtumia varten suunnitelluista tiloista ja upeista voimistelualueista juuri houkuttelevalla rannalla.

Beach Clubissamme on kaksi kiehtovaa uima-allasta, joista toinen on suunniteltu vain aikuisille, rakeiset rannat, urheilu- ja kuntokeskus, houkuttelevat ravintolat ja baarit, lasten aktiviteetit ja ulkoilmaelokuva, ja se tekee Wyndham Grand Crete Mirabello Baysta jumalallisen. Utopia. Lisäksi yksityinen venesatamamme kutsuu kaikki Egeanmerta tutkivat saaripurjehtijat ultramerisatamaan, joka on täynnä tarvittavia laitteita ja palveluita.

Wyndham Grand Crete Mirabello Bayn palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenhoito, Lasten allas, Kokoustilat, Kuntosali, Ruokakauppa, Pesula, Elävää viihdettä, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Lääketieteelliset laitteet (lähietäisyydet), Vesihiihto (lähietäisyydet), Surffaus (lähellä),
Lentokenttä
Heraklion - (45 mailia - 72 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Wyndham Grand Crete Mirabello Bayn aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Wyndham Grand Crete Mirabello Bay ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Wyndham Grand Crete Mirabello Bayen, miksi et kokeilisi vuokrausta ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Wyndham Grand Crete Mirabello Bayssä

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Wyndham Grand Crete Mirabello Bay -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä verkkomainonta pyrkiessä myymään aikaosuuksia Wyndham Grand Crete Mirabello Bayn kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Wyndham Grand Crete Mirabello Bayn käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.