Kuva Morrittin Tortuga Clubista
Kuva Morrittin Tortuga Clubista
Kuva Morrittin Tortuga Clubista
Kuva Morrittin Tortuga Clubista
Kuva Morrittin Tortuga Clubista

Osoite: PO Box 496, East End, Grand Cayman, Caymansaaret
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.morritts.com

Kiinnostaako Morritt's Tortuga Club myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Morrittin Tortuga-klubi kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Morrittin Tortugan klubitilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (joissakin yksiköissä), keittiö (kaikki yksiköt, minikeittiö / täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Ranta, Veneily, Lastenhoito, Lasten allas, Kalastus, Ruokakaupan, Pysäköintipalvelu, Pesula, Live-viihde, Sukeltaminen, Snackbaari, Uima-allas, Poreallas / poreallas, Surfaus,
Lähellä olevat palvelut
Autonvuokraus (22.0 mailia), Kokoustilat (25.0 mailia), Kampaaja (22.0 mailia), Terveysklubi (22.0 mailia), Ratsastus (22.0 mailia), Terveyspalvelut (16.0 mailia), Racquetball (15.0 miles) kilometriä), ostosalue (22.0 mailia), Squash (20.0 mailia), vesihiihto (18.0 mailia),
Lentokenttä
Owen Roberts International - (23 mailia - 37 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Nauti kodin kokemuksesta Morrittin Tortuga Clubissa

Kun ostat aikaosakkeita Morrittin Tortuga Clubin kaltaisissa kohteissa, saat taatusti vuosittain pois. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Morrittin Tortuga Club ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Morrittin Tortuga Clubiin, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Morrittin Tortuga Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Morritt s Tortuga Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnassa pyrkimyksissä myydä aikaosakkeita Morrittin Tortuga Clubilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Morrittin Tortuga-klubin käyttö voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.