Kuva Mountain Retreat
Kuva Mountain Retreat
Kuva Mountain Retreat
Kuva Mountain Retreat
Kuva Mountain Retreat

Osoite: 936 Cypress Point -asema, Blue Lake Springs
Arnold, CA, 95223, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.mtretreat.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja vuokralla Mountain Retreat? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Mountain Retreat kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Mountain Retreat Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), takka - yksikkö (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / (Kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Racquetball, Sauna, Uima-allas (sisätiloissa), Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Veneily (30.0 mailia), Casino (40.0 mailia), Murtomaahiihto (30.0 mailia), Laskettelu (30.0 mailia), Harjoitusvälineet (4.0 mailia), Kalastus (3.0 mailia) (4.0 mailia), ravintola (4.0 mailia), ostoskeskus (3.0 mailia), hiihtokoulu (4.0 mailia), terveyskeskus (3.0 mailia), järvi Tennis (3.0 mailia), Vesihiihto (3.0 mailia),
Lentokenttä
Sacramento - (100 mailia - 160 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotikokemuksen kotona Mountain Retreat

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Mountain Retreat, olet taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Mountain Retreat ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Mountain Retreatin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Mountain Retreatissä

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Mountain Retreat -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Mountain Retreatin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Mountain Retreat voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisia käsiä rahoja talletetaan luottamustilin hallinnoima FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.