Kuva yrityksestä MTC Platinum Club
Kuva yrityksestä MTC Platinum Club
Kuva yrityksestä MTC Platinum Club
Kuva yrityksestä MTC Platinum Club
Kuva yrityksestä MTC Platinum Club
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako MTC Platinum Clubin myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


MTC Platinum Clubin etuna on, että viikot tarjotaan "kelluvassa tilassa".

Kun ostat viikkoja MTC Platinum Clubista osa-aikaisen, et saa kiinteää viikkoa tietyssä lomakeskuksessa, vaan mahdollisuuden valita lomakeskuksen varauksen yhteydessä suuntaan tai toiseen, sekä haluamasi päivämäärät, jotka täyttävät lomasi erilaiset toiveet vuodesta toiseen. Club "MTC Platinum" - thaimaalainen klubi, jonka lomakohteet sijaitsevat eri puolilla maata (lomakeskus, pääkaupunki, maakunnat). Klubin jäsenyys on voimassa vuoteen 2069 asti Thaimaan kuningaskunnan lainsäädännön mukaisesti.

Kaikki vaihdot klubin lomakeskusten välillä ovat ilmaisia. Klubin omistajilla on ainutlaatuinen mahdollisuus jakaa lepoviikkonsa 3 ja 4 päivään ja levätä kahdesti yhden kerran pienellä 50 euron lisämaksulla.

Koska klubi on erittäin suosittu ja klubin omistajia on paljon, sisäänkirjautuminen klubin lomakeskuksiin on kiinteä (lauantai), mikä mahdollistaa klubien omistajien eri puolilla maailmaa yhdistämisen.

Kuluvan vuoden viikkoa voidaan käyttää vain peruskohteessa kuluvana vuonna. Jos et aio käyttää viikkoa peruskohteessa, voit tallettaa sen vaihtoorganisaation pankkiin, jotta voit vierailla missä tahansa päin maailmaa. Tätä varten sinun on otettava yhteyttä palveluosastoon ja ilmoitettava valvovalle johtajalle halustasi tallettaa viikko tiettyyn vaihtoorganisaatioon.

Vaihtoa varten voit joko ottaa yhteyttä palveluosastoon vaihtojen etsimiseksi tai suoraan vaihtoorganisaatioon puhelimitse tai verkkosivuilla. Tarkista, että viikkojesi hallinnointimaksu on maksettu, tämä on tarpeen loma- ja talletusviikkojen varaamiseksi.

MTS Platinum Clubin omistajat saavat mahdollisuuden tehdä varauksia klubin päälomakohteiden lisäksi Pattayalla, mutta myös Clubin kumppanilomakohteissa Phuketissa, Samuissa ja Malesiassa. Erityisesti Laguna Holiday Club Phuket, Replay Pool Villa, Replay Residence, Swiss-Garden Residences Kuala Lumpur. Lomakohteita ovat:

Grand Tower Inn Rama VI, Bangkok
Näytä Talay Holiday Resort, Pattaya
Chateau Dale Resort, Pattaya
Legacy River Kwai Resort, Kanchanabury
Sekä yhteistyökumppaneiden lomakeskuksissa:
Laguna Holiday Club Phuket Resort (Phuket)
Replay Residence (Samui)
Oceans 13 @ Replay Pool Villa (Samui)
Swiss Garden Residence Kuala Limpur, (Malesia)


MTC Platinum Clubin aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa MTC Platinum Club ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen MTC Platinum Clubiin, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti MTC Platinum Clubilla

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus MTC Platinum Club -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia MTC Platinum Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia MTC Platinum Clubin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu rahaston hallinnoimalle tilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.