Kuva MTC Legacy River Kwai
Kuva MTC Legacy River Kwai
Kuva MTC Legacy River Kwai
Kuva MTC Legacy River Kwai
Kuva MTC Legacy River Kwai

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.multipletravelclub.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja MTC: llä Legacy River Kwai: ssa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa MTC Legacy River Kwaiissa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

MTC Legacy River Kwai -tilassa

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (Jotkut yksiköt, Ei mitään / Osittainen), Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Veneily (varuste), Lasten allas, Neuvottelutilat (varusteet), Kuntosali (varusteet), Kalastus, Kuntoklubi, Järvi, Pesula, Elävää viihdettä, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Allas, tennis,
Lähellä olevat palvelut
(93.0 mailia), Golf (7.0 mailia), Kampaamo (12.0 mailia), Ratsastus (Läheiset), Lääketieteelliset laitteet (6.0 mailia), Ostoskeskus (12.0 mailia)
Lentokenttä
Bangkok International - (112 mailia - 180 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotikokemuksesta kotona MTC: llä Legacy River Kwai: ssa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten MTC Legacy River Kwaiissa, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoiselta, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa MTC Legacy River Kwaiissa ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin MTC: llä Legacy River Kwai: ssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti MTC: llä Legacy River Kwai: ssa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus MTC: n myynnistä Legacy River Kwai -omistuksessa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainonnan pyrkimyksissä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta MTC: llä Legacy River Kwai: ssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Legacy River Kwai: n MTC: n käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.