Kuva Muju Resort
Kuva Muju Resort
Kuva Muju Resort
Kuva Muju Resort
Kuva Muju Resort

Osoite: San 43-15, Simgok-Ri, Seolcheon-Myeon
Muju-Gun
Jeollabuk-Do, 568-810, KOREA, REP (ETELÄ)
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.mujuresort.com

Kiinnostavat kohteet myytäväksi ja vuokraksi Muju Resortista? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Muju Resort kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Mujun lomakohde

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (joissakin yksiköissä), Takka - Yksikkö (joissakin yksiköissä), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Laskettelu, Kuntosali, Pelihuone, Ruokakauppa, Ratsastus, Järvi, Pesula, Elävää viihdettä, Lääketieteelliset laitteet, Ravintola, Sauna, Hiihtokoulu, Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (6.0 mailia),
Lentokenttä
Incheon International - (174 mailia - 280 km)
Tarkista sisään / ulos
Sunnuntai

Nauti kodista kokemuksesta Mujun lomakeskuksessa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Mujun lomakohde, sinulle taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoiselta, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Muju Resort ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Mujun kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Mujun Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Muju Resort -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla ylhäällä kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuudet Mujun Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Muju Resort voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamus huomioon hallinnassa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.