Kuva Multipropiedad Baqueira
Kuva Multipropiedad Baqueira
Kuva Multipropiedad Baqueira
Kuva Multipropiedad Baqueira
Kuva Multipropiedad Baqueira

Osoite: Baqueira-Beret, 25598 Salardu
Lerida, ESPANJA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokra-asuntoja Multipropiedad Baqueira? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Multipropiedad Baqueira kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Multipropiedad Baqueira Tilat

Yksikkötyöt
Astianpesukone (joissakin yksiköissä), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Maastohiihto, Laskettelu, Pelihuone, Ruokakauppa, Pesula, Hissi, Ravintola, Hiihtokoulu, Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
(Lähellä), Squash (9.0 miles), Tennis ( Lähistöllä),
Lentokenttä
Barcelona - (205 mailia - 329 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai sunnuntai

Nauti kotikokemuksen kotoa Multipropiedad Baqueira

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä, kuten Multipropiedad Baqueira, sinulla on taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrat Multipropiedad Baqueira ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Multipropiedad Baqueiran kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin yrityksessä Multipropiedad Baqueira

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Multipropiedad Baqueiran kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Multipropiedad Baqueiran kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Multipropiedad Baqueiraa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.