Seuraavan sukupolven RCI-pisteiden kuva
Seuraavan sukupolven RCI-pisteiden kuva
Seuraavan sukupolven RCI-pisteiden kuva
Seuraavan sukupolven RCI-pisteiden kuva
Seuraavan sukupolven RCI-pisteiden kuva

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.rci.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Next Generation RCI Points -alueilla


Seuraavan sukupolven RCI-pistemäärä on yksi parhaiten arvostetuista osa-aikaisen Pistejärjestelmät alalla. Kun olet viihtynyt monien vuosien ajan kodissasi, saatat päästä siihen pisteeseen, jossa tunnet, että on aika muuttaa. Levitä siipesi tällä pistepohjaisella vaihto-ohjelmalla. Joka vuosi saat pisteitä, jotka ovat sinun käyttää, mutta kuitenkin valitset. Järjestelmä antaa pistemäärän jokaiselle lomakeskukselle ja RCI: n yksinkertaisella hakemistolla on helppo selvittää, kuinka monta pistettä sinun on käytettävä haluamaasi lomaan. Jos sinulla ei ole tarpeeksi, voit lainata seuraavan vuoden määrärahan, aina 100%: iin asti, ja jos huomaat, että et ole käyttänyt vuosittain määrärahaa, jäljellä olevat pistet yksinkertaisesti siirtyvät seuraavalle vuodelle.

Tuhannet aikaosuuden lomakeskukset ovat käytettävissä ympäri maailmaa, laajentamalla mitä voit tehdä ja missä voit mennä seuraavaan lomallesi. Matkailu ja vapaa-aika Uskoo, että jos olet markkinoilla osa-aikaisen Pisteitä, sinun kannattaa ehdottomasti harkita seuraavan sukupolven RCI-pisteiden tarkastelua.

Ostetun seuraavan sukupolven RCI-pisteiden ostaminen aikaosuudella

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa seuraavan sukupolven RCI-pisteitä ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnit Next Generation RCI Pointsin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin seuraavan sukupolven RCI-pisteillä

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus seuraavan sukupolven RCI-pisteiden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiossa kanavien yläpuolella sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuutta Next Generation RCI Pointsin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia seuraavan sukupolven RCI-pisteiden käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiinsä, FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.