Kuva Ngwenya Lodge
Kuva Ngwenya Lodge
Kuva Ngwenya Lodge
Kuva Ngwenya Lodge
Kuva Ngwenya Lodge

Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan Ngwenya Lodge? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Ngwenya Lodge kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Ngwenya Lodge Facilities

Yksikkötyöt
Ilmastointi (Jotkut yksiköt), Astianpesukone (joissakin yksiköissä), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Pesula, Ravintola, Uima-allas, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
Kalastus (9.0 mailia), Golf (28.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (8.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet (8.0 mailia), Puhelin (lähistöllä)
Lentokenttä
Nelspruit - (62 mailia - 99 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kotikokemuksesta kotiin Ngwenya Lodgeissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä, kuten Ngwenya Lodge, sinulla on taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrat Ngwenya Lodge ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Ngwenya Lodgein kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Ngwenya Lodgeissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Ngwenya Lodge -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä osa-aikaista käyttöoikeutta Ngwenya Lodgein kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Ngwenya Lodge voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamus huomioon hallinnassa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.