Kuva NH Zandvoort Hotel
Kuva NH Zandvoort Hotel
Kuva NH Zandvoort Hotel
Kuva NH Zandvoort Hotel
Kuva NH Zandvoort Hotel

Osoite: Burgemeester Van Alphenstraat 63, Kg Zandvoort, ALANKOMAAT
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.nh-hotels.nl/zandvoort & www.cvdn.nl

Kiinnostaako kohteiden myynti ja vuokrata NH Zandvoort Hotel? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa NH Zandvoort Hotel kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

NH Zandvoort -hotellin mukavuudet

Yksikkötyöt
Matto (kaikki yksiköt), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraus, Ravintola, Puhelin,
Lähellä olevat palvelut
(1.0 mailia), Ruokakauppa (3.0 mailia), Ratsastus (1.0 mailia), Lääkäripalvelut (3.0 mailia), Squash (1.0 mailia) Lähistöllä), Tennis (lähietäisyydet), Vesihiihto (lähietäisyydellä), Surffaus (lähellä),
Lentokenttä
Schilphol - (12 mailia - 19 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti NH Zandvoort -hotellin kodikasta kokemusta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten NH Zandvoort -hotellissa, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoiselta, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa NH Zandvoort Hotel ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja NH Zandvoort -hotellin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti NH Zandvoort -hotellissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus NH Zandvoort -hotellin myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa, jolla pyritään myymään aikaosuuksia NH Zandvoort -hotellin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia NH Zandvoort -hotellin käyttö voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.