Kuva North Star
Kuva North Star
Kuva North Star
Kuva North Star
Kuva North Star

Osoite: 2955 Columbine, PL 881120
Steamboat Springs, CO, 80488, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.crs-steamboat.com

Kiinnostaako vuokra-asunto North Star? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Northstar kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

North Star Palvelut

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), Takka - yksikkö (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Pesula, Sauna, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (6.0 mailia), Veneily (25.0 mailia), Maastohiihto (lähistöllä), Laskettelu (lähistöllä), Harjoitusvälineet (3.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (1.0 mailia) (3.0 mailia), Järvi (Lähellä), Lääkäripalvelut (3.0 mailia), Leikkipuistoalue (lähietäisyydellä), Ravintola (lähietäisyydessä), Kuntosali, Lähistöllä), Hiihtokoulu (Läheiset), Uima-allas (25.0 mailia), Tennis (Läheiset), Vesihiihto (2.0 mailia), Tuuli Surffaus (3.0 mailia)
Lentokenttä
Denver International - (180 mailia - 289 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti North Star -kokemuksen kotoa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten North Star, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa North Star ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän tähtäimen sijoituksen North Starin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Pohjois-Starissä

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus North Star -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiokanavilla kanavien yläpuolella sekä online-mainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuuksia North Starin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä North Star voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä talletettuihin varoihin luottamustilillä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.