Kuva Northslope Shawneessa
Kuva Northslope Shawneessa
Kuva Northslope Shawneessa
Kuva Northslope Shawneessa
Kuva Northslope Shawneessa

Osoite: PO Box 93, Shawnee-On-Delaware, PA, 18356, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.exchangeguest.com

Kiinnostaako vuokra-asunto Northslope Shawneessa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Northslope Shawneessa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Northslope at Shawnee Facilities

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Takka - yksikkö (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / (Kaikki yksiköt),
Lomakeskus
(Varusteet), Kalastus, Pelihuone, Golf (varusteet), Pesula, Elävää viihdettä, Leikkikenttä, Ravintola, Hiihtokoulu, Uima-allas (sisä / ulkoilu) , Tennis,
Lähellä olevat palvelut
(3.0 mailia), Järvi (5.0 mailia), Lääkäripalvelut (1.0 mailia), Ostoskeskus (5.0 mailia), Poreallas / poreallas (2.0 mailia),
Lentokenttä
Allentown - (40 mailia - 64 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kotoa kotikokemuksesta Northslope Shawneessa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Northslope Shawneessa, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Northslope Shawneessa ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Northslope Shawnee miksi ei yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Northslope Shawneessa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Northslopen myymisestä Shawneen kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Northslope Shawneessa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Northslopea Shawneessa voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.