Kuva Nottingham Villasta Friar Tuckissa
Kuva Nottingham Villasta Friar Tuckissa
Kuva Nottingham Villasta Friar Tuckissa
Kuva Nottingham Villasta Friar Tuckissa
Kuva Nottingham Villasta Friar Tuckissa

Osoite: 4858-reitti 32, Catskill, NY, 12414, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.friartuck.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja vuokrattavissa Nottingham Village Friar Tuckissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Nottingham Village Friar Tuckissa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Nottingham Village on Friar Tuck -tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (joissakin yksiköissä), Astianpesukone (joissakin yksiköissä), Keittiö (joissakin yksiköissä, ei mitään / täysi), Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Lasten uima-allas, Kokoustilat, Kuntosali, Takka, Kalastus, Pelihuone, Terveyskeskus, Pesula, Elävää viihdettä, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Kylpylä, Uima-allas (sisä / amme,
Lähellä olevat palvelut
(7.0 mailia), Golf (10.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (10.0 mailia), Ratsastus (5.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet (6.0 mailia), Laskettelu (3.0 mailia) Ostoskeskus (25.0 mailia), hiihtokoulu (25.0 mailia),
Lentokenttä
Albany - (32 mailia - 51 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) sunnuntaina

Nauti kotiin kotikokemuksesta Nottingham Villagessa Friar Tuckissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä esimerkiksi Friar Tuckin Nottingham Village -paikkakunnilla, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Nottingham Village Friar Tuckissa ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnit Nottingham Village Friar Tuckin kanssa miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Nottingham Villagessa Friar Tuckissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Nottingham Villagen myynnistä Friar Tuck -omistuksessa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla yrittäessä myydä osa-aikaista jakoa Nottingham Villagen Friar Tuckin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Nottingham Village -puhelimen avulla Friar Tuck voi olla turvallinen tietäen, että he ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.