Kuva Nubia Sharmista
Kuva Nubia Sharmista
Kuva Nubia Sharmista
Kuva Nubia Sharmista
Kuva Nubia Sharmista

Osoite: Sharm el-Sheikh, Nabqin lahti
Etelä-Sinai, Egypti
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako kohteiden myynti ja vuokrata Nubia Sharm? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Nubia Sharm kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Nubia Sharm -tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (joissakin yksiköissä), Matto (joissakin yksiköissä), Keittiö (Jotkut yksiköt, Ei mitään / Osittainen),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Veneily, Lasten allas, Pelihuone, Pesula, Elävää viihdettä, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Sukellus, Snackbaari, Squash, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Ruokakauppa (4.0 mailia), Ratsastus (6.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet (7.0 mailia),
Lentokenttä
Sharm el-Shiekh International - (12 mailia - 19 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti Nubia Sharmin kotikokemuksesta

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Nubia Sharmissa, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Nubia Sharm ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Nubia Sharmin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Nubia Sharmissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Nubia Sharm -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Nubia Sharmilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Nubia Sharmin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiinsä hallinnoimaan luottamustiliin talletettujen varojen kanssa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.