Kuva Ona Aucanada
Kuva Ona Aucanada
Kuva Ona Aucanada
Kuva Ona Aucanada
Kuva Ona Aucanada

Osoite: Calle Des Mirador S / N, Puerto de Alcudia, Alcudia, Mallorcalais-Baleaarit, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.onagrup.net

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokralle Aucanada Clubissa


Ona Aucanada sijaitsee kukkulan varrella, josta on näkymät Port Alcudiaan. Se nautti Alcudian, Espanjan hiljaisesta charmista ja luonnosta. Epäilemättä tämä Välimeren tyyliin vetäytyvä retreat on kaikki ikimuistoisen loman tekeminen. Vain seitsemän minuutin päässä rannalta sijaitseva majoituspaikka ympäröi alueen parhaita nähtävyyksiä, kuten golfkenttiä, vesipuistoja, pyöräilyä, retkeilyä, rannikkoristeilyjä ja vedenalaisia ​​urheilumahdollisuuksia. Suosittuja matkailukohteita kuten Albuferan luonnonpuisto, Iberian niemimaan järvi, vanha Alcudian kaupunki ja Rooman kaupungin Polentia ovat kaikki ulottuvilla.

Sisällä Ona Aucanada, kuusikymmentäkaksi osa-aikaisen Huoneistot ja yksitoista huvilaa eivät koskaan tarjoa mukavuutta. Jokaisessa huoneessa on ilmastointi ja lämmitys, satelliitti-tv, täysin varustettu keittiö, ruokailutila ja olohuone, Hi-Fi-järjestelmä, kylpyhuone ja suihku, pesukone ja pieni parveke. Sitä vastoin kauneushoitoja ja terapeuttisia hierontoja vesihoito on AUCANADA-kylpylässä. Välimeren ravintolassa tarjoiltavaa kansainvälistä ruokaa ei myöskään pidä hukata. Muita hotellin palveluita ovat terassibaari, kolme uima-allasta vesiputouksilla tai merinäköalalla, Wi-Fi, kuntosali, baari, puutarha ja ilmainen pysäköinti. Ihana loma, Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät ehdottaa oleskelua tällä ihastuttava keinona.

Ona Aucanada Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Takka - Yksikkö (Jotkut yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt), Pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lasten uima-allas, Kuntosali, Ruokakauppa, Snackbaari, Squash, Uima-allas, Tenniskenttä, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Veneily (Läheiset), Kasino (53.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (lähistöllä), Järvi (1.0 mailia)
Lentokenttä
Palma de Mallorca - (40 mailia - 64 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Ostaminen Ona Aucanada aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Ona Aucanada ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Ona Aucanadan kanssa miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Ona Aucanadassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Ona Aucanadan kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä online-mainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuuksia Ona Aucanadan kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Käyttämällä Ona Aucanadaa voi olla turvallinen tietäen, että he ovat turvallisessa kädessä varoja, jotka on talletettu luottamustilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.