Kuva Ona Cala Pi Clubista
Kuva Ona Cala Pi Clubista
Kuva Ona Cala Pi Clubista
Kuva Ona Cala Pi Clubista
Kuva Ona Cala Pi Clubista

Osoite: Urbanizacion Torre Cala Pi, Solar 7, Llucmajor, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: onahotels.com/apart-hotel-cala-pi-mallorca.html

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokrata Ona Cala Pi Clubissa


Ona Cala Pi Club on Onagrup Lomat tunnistaa perheen yhteenkuuluvuuden merkityksen. Elämä voi saada hirvittävän kiireisen, joten tämä loistava majoitus Mallorcassa, Espanjassa, takaa, että saat parhaan mahdollisen osa-aikaisen loma erityisten hetkien aikana, joissa kaikki voivat lopulta paeta.

S-muotoinen kompleksi on suora pääsy rannalle, mikä antaa sinulle runsaasti aikaa rentoutua ja palauttaa järkeä. Plus, ulkouima-altaat paikan päällä auttavat sinua parantamaan rusketusta. Hotellissa on myös poreallas, kuntosali, iltaviihdettä ja Kid's Club lomallesi. Sillä välin perhe-ateriat ovat runsaasti ja herkullisia grilliravintolassa tai rivitalo kahvilassa. Kesän aikana, Matkailu ja vapaa-aika Timeshare-agentit suosittelevat, että yrität herkullista buffetaamiaista ja uima-altaan juomia.

Lähes sata kaksikymmentä tilavaa huoneistoa pyrkivät miellyttämään ja huolehtimaan myös sinun leskesi tarpeista. Viihtyisä, valoisa ja maalaistyylinen sisustus, kaikissa mukavuuksissa on oma parveke, oleskelu- ja ruokailutila, ilmastointi, satelliitti-tv ja CD-soitin, täydellinen keittiö ja kylpyamme. Merinäkymät ja mäntymetsät katsovat edelleen hiljaiseksi ja rauhoittavat aistit. Lisäksi Ona Cala Pi Club tarjoaa mielenkiintoisia paikkoja ja nähtävyyksiä lähellä. Palman lentokenttä on kolmenkymmenen minuutin ajomatkan päässä, kun Palma City Center saavutetaan neljäkymmentä kilometriä.

Ona Cala Pi Club Tilat

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Lastenallas, Kuntosali, Pelihuone, Päivittäistavarakauppa, Live-viihde, Leikkikenttä, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Casino (37.0 mailia), Golf (12.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet (12.0 mailia), Laitesukellus (lähistöllä), Tennis (lähistöllä), Vesihiihto (16.0 mailia)
Lentokenttä
Palma de Mallorca - (15 mailia - 24 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Ona Cala Pi Clubin ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Ona Cala Pi Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloisia uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Ona Cala Pi Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myydään ja myydään Ona Cala Pi Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Ona Cala Pi Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiot ylhäällä kanavilla sekä online-mainonta pyrkiessä myymään aikaosuuksia Ona Cala Pi Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Ona Cala Pi Clubin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.