Kuva Ona Campanario
Kuva Ona Campanario
Kuva Ona Campanario
Kuva Ona Campanario
Kuva Ona Campanario

Osoite: Urbanizacion Sitio de Calahonda, Avenida de Espana
29650 Mijas-Costa
Malaga, ESPANJA
Lisätietoja: 01787 881111

Oletko kiinnostunut Ona Campanarion myynti- ja vuokra-asuntoista? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Se sijaitsee Campanarion Malagassa Espanjassa kuin kotona - vain parempaa. Onagrup Vacationsin valmistamia kahdeksankymmentäkahdeksan huoneistoa ovat viihtyisiä ja lämpimiä, mutta niissä on mukavuudet, jotka antavat vaivattomasti pudota pois jokaisen huolen.

Ona Campanario Tilat

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenallas, Lääketieteelliset laitteet, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (Läheiset), Veneily (3.0 mailia), Kasino (12.0 mailia), Kalastus (3.0 mailia), Golf (3.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Kampaaja (Läheiset) (3.0 mailia), Vesiurheilu (2.0 mailia), Tennis Surfing (3.0 mailia), Tennis (3.0 mailia)
Lentokenttä
Malaga - (24 mailia - 38 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Ona Campanario -ostoksen ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Ona Campanario ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Ona Campanariolla, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Sellun myynti ja jälleenmyynti

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Ona Campanario -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavien yläosassa sekä verkkomainonnassa myytäessä osa-aikaista käyttöoikeutta Ona Campanarin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Käyttäen Ona Campanarioa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahaa, joka talletetaan luottamustilillä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.