Kuva Peninsular Clubissa La Manga Clubissa
Kuva Peninsular Clubissa La Manga Clubissa
Kuva Peninsular Clubissa La Manga Clubissa
Kuva Peninsular Clubissa La Manga Clubissa
Kuva Peninsular Clubissa La Manga Clubissa

Osoite: Los Belones, 30389 Cartagena, Murcia, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.lamangaclub.com

Kiinnostaako Peninsular Club at La Manga Club myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Ostaa Peninsular Clubia La Manga Clubin aikaosuudessa

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Peninsular Club La Manga Clubissa ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloisia uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Peninsular Clubin kanssa La Manga Clubissa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myydään ja myydään Peninsular Clubissa La Manga Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Peninsular Clubin myymisestä La Manga Club -hotellissa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä verkkomainonnalla pyrkimyksissä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Peninsular Clubin kanssa La Manga Clubissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia La Manga Clubin Peninsular Clubilla voi olla turvallinen tieto siitä, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.