Kuva Peppertree Ocean Club
Kuva Peppertree Ocean Club
Kuva Peppertree Ocean Club
Kuva Peppertree Ocean Club
Kuva Peppertree Ocean Club

Osoite: 1908 N. Ocean Blvd., North Myrtle Beach, SC, 29582, USA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asunto Peppertree Ocean Club? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Peppertree Ocean Club kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Peppertree Ocean Club -tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Uima-allas (sisätiloissa / ulkona), Tenniskenttä, Poreallas, Uima-allas ulkotiloissa, Uima-allas ulkotiloissa,
Lähellä olevat palvelut
(2.0 mailia), Järvi (5.0 mailia), Kalastus (1.0 mailia), Golf (1.0 mailia) , Ravintola (30.0 mailia), ostoskeskus (1.0 mailia),
Lentokenttä
Myrtle Beach International - (20 mailia - 32 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Nauti kotikokemuksesta kotiin Peppertree Ocean Clubissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Peppertree Ocean Club, sinulle taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Peppertree Ocean Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Peppertree Ocean Clubiin, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Peppertree Ocean Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Peppertree Ocean Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Peppertree Ocean Clubilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Peppertree Ocean Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.