Kuva Perennial Vacation Clubista Daytona Beachissä
Kuva Perennial Vacation Clubista Daytona Beachissä
Kuva Perennial Vacation Clubista Daytona Beachissä
Kuva Perennial Vacation Clubista Daytona Beachissä
Kuva Perennial Vacation Clubista Daytona Beachissä

Osoite: 2525 S. Atlantic Ave., Daytona Beach Shores, FL, 32118, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.perennialvacationclub.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Perennat-loma-Clubissa Daytona Beachissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Perennial Vacation Club klo Daytona Beach kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Perennial Vacation Club at Daytona Beach Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (Jotkut yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Uima-allas, Ranta, Pesula, Hissi,
Lähellä olevat palvelut
(8.0 mailia), Golf (5.0 mailia) Ostoskeskus (5.0 mailia),
Lentokenttä
Daytona Beach International - (8 mailia - 12 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotikokemuksen kotoa Perennial Vacation Clubilla Daytona Beachilla

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä esimerkiksi Daytona Beachissä sijaitsevassa Perennial Vacation Clubissa, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Perennial Vacation Club Daytona Beachilla ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Perennat-lomalla Club Daytona Beachiin, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Perennat-lomalla Club Daytona Beachissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Monivuotisen lomaklubin myymisestä Daytona Beachissä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavien yläosassa plus online-mainonta pyrkimyksissä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Perennial Vacation Clubilla Daytona Beachilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Perennial Vacation Clubia Daytona Beachilla voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.