Kuva Pergola Holiday and Leisure Club
Kuva Pergola Holiday and Leisure Club
Kuva Pergola Holiday and Leisure Club
Kuva Pergola Holiday and Leisure Club
Kuva Pergola Holiday and Leisure Club

Osoite: Adenau Street, Mellieha, MLH 03, MALTA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.pergolahotel.com.mt

Kiinnostaako Pergola Holiday & Leisure Club myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Pergola Holiday and Leisure Club kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Pergolan loma- ja vapaa-ajan tilatilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Allas (ulkona), poreallas, kylpylä, uima-allas (ulkona), piha, uima-allas (sisätiloissa)
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat rannat, Kasinot (5.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (9.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (1.0) ), Vesihiihto (lähistöllä), tuulen surffaus (lähietäisyydellä),
Lentokenttä
Malta International - (15 mailia - 24 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina, lauantaina

Nauti Pergolan loma- ja vapaa-ajan klubista

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä kuten Pergola Holiday and Leisure Club, olet taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrat Pergola Holiday and Leisure Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Pergola Holiday and Leisure Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Pergola Holiday and Leisure Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Pergolan loma- ja vapaa-ajanklubin omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa pyrittäessä myymään aikaosuudet Pergola Holiday and Leisure Club -yrityksen kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Pergola Holiday- ja Leisure Club -yritys voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.