Kuva yrityksestä Perna Perna Mossel Bay
Kuva yrityksestä Perna Perna Mossel Bay
Kuva yrityksestä Perna Perna Mossel Bay
Kuva yrityksestä Perna Perna Mossel Bay
Kuva yrityksestä Perna Perna Mossel Bay

Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako myytäviä ja vuokra-alueita Perna Perna Mossel Bayssä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroilla 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Perna Perna Mossel Bay kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Perna Perna Mossel Bayn palvelut

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Lastenhoito, Uima-allas, Puhelin,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Veneily (2.0 mailia), Kasino (lähistöllä), Harjoitusvälineet (lähistöllä), Kalastus (lähistöllä), Golf (2.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (6.0 mailia) ), Lääkäripalvelut (lähietäisyydet), Ravintola (Läheiset), Squash (2.0 mailia), Tennis (lähistöllä), Vesihiihto (2.0 mailia)
Lentokenttä
George - (31 mailia - 49 km)
Tarkista sisään / ulos
Torstai perjantai

Nauti kotona kotoa kokemuksesta Perna Perna Mossel Bayssä

Kun ostat lomaosakkeita kiinteistöissä, kuten Perna Perna Mossel Bay, sinulle taataan vuosittain poistuminen. Siitä tulee nopeasti kotisi kotona, joka tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon arjestasi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Perna Perna Mossel Bay ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Perna Perna Mossel Bayn kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Perna Perna Mossel Bayssä

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Perna Perna Mossel Bayn kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia Perna Perna Mossel Bayn kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Perna Perna Mossel Bayn käyttö voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.