Kuva Pestana Carlton Tower Suites
Kuva Pestana Carlton Tower Suites
Kuva Pestana Carlton Tower Suites
Kuva Pestana Carlton Tower Suites
Kuva Pestana Carlton Tower Suites

Osoite: Pestana Carlton Madeira Hotelli, Largo Antonio Nobre, no1 9004-531, Funchal, Madeira, Portugali
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.pestana.com

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Pestana Carlton Tower Suitesissa


Pestana Carlton Tower Suites sijaitsee Funchalissa rauhallisella paikalla Madeiran etelärannikolla lähellä kaupungin ja venesataman. Tässä rentouttavassa lomakeskuksessa on lähes kolmesataa huoneistoa, joista osa on sviittejä, joissa kaikissa on taulutelevisio, ilmastointi, keittiö ja jääkaappi. Parvekkeelta on näkymät vuorelle, puutarhaan, uima-altaalle tai merelle ja erinomainen päivittäinen siivouspalvelu pitämällä huoneet hyvin esillä.

Tämä osa-aikaisen lomakeskus tarjoaa baareja ja laadukkaita ravintoloita upeat näkymät ja erinomainen ruoka ja palvelu vastaamaan. Hotellissa on kolme uima-allasta, sekä sisä- että ulkouima-allas, poreallas ja turkkilainen sauna. Siellä on myös kauniisti hoidettu puutarha. Pestana Carlton Tower Suitesin henkilökunta on ystävällinen, kohtelias ja avulias, joka tarjoaa korkeatasoisen henkilökohtaisen palvelun, joten vierailustasi on vieläkin miellyttävämpi.

Matkailu ja vapaa-aika Timeshare-välittäjät ovat iloisia pystyäkseen tarjoamaan tämän standardin aikaosuuksia Pestana-konsernista siinä toivossa, että se tarjoaa sinulle ja perheellesi monta vuotta erinomaista majoitusta. Fantastisista rannoista, vuoristosta Madeiran tulivuoren ympärillä, et voi olla paremmassa asemassa nauttia lomastasi.

Pestana Carlton Tower -hotellin mukavuudet

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lasten allas, Kuntosali, Kalastus, Kampaaja, Kuntoklubi, Pesula, Hissi, Elävää viihdettä, Ravintola, Sauna, Uima-allas, Tenniskenttä, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Kasino (lähistöllä), Golf (4.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Lääkäripalvelut (lähietäisyydet), Squash (lähietäisyydet), Vesihiihto (lähietäisyydellä), Surffaus,
Lentokenttä
Funchal / Santa Catarina - (12 mailia - 19 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) maanantaina

Ostaminen Pestana Carlton Tower Suitesin osa-aikaista käyttöoikeutta

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Pestana Carlton Tower Suites ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Pestana Carlton Tower Suitesin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Pestana Carlton Tower Suitesissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Pestana Carlton Tower Suites -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä online-mainontaa myytäessä aikaosuuksia Pestana Carlton Tower Suitesin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Pestana Carlton Tower Suitesia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.