Kuva Pestana Palms
Kuva Pestana Palms
Kuva Pestana Palms
Kuva Pestana Palms
Kuva Pestana Palms

Osoite: Pestana Palms Ocean Aparthotel, Rua do Gorgulho, nº 15-17, 9000-107 Funchal, Madeira, Portugali
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.pestana.com

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Pestana Palmsissa


Madeiran rannikolla sijaitsee Pestana Palms, todella ainutlaatuinen ja ympäristöystävällinen aikaosuuskaupunki, jossa Matkailu ja vapaa-aika Aikaosuudet välittäjät ovat ylpeitä voidakseen tarjota jälleenmyyntiin. Sen sylinterimäinen "Tower" -huoneistohotelli on suunniteltu mielenkiintoisilla näkymillä, ja upeista aamuruskoista Funchalin pääkaupungin yli upeisiin ilta-auringonlaskuihin, jotka herättävät valtameren aallot, se ei tuota. Niille, jotka haluavat lomaa kaukana madding-väkijoukosta, lomakeskus tarjoaa vertaansa vailla olevaa rauhaa ja hiljaisuutta, erityisesti kauniissa puutarhassa, josta on näkymät merelle.

Mukavuuksiin kuuluu ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täysi ilmastointi, päivittäinen siivous, ilmainen maanalainen pysäköintitila pitämään autoja viileänä päivisin ja ilmainen buffetaamiainen. Tämä on tarjolla Tower-ravintolassa ja parvekkeella, jossa, jos olet onnekas ja meri on rauhallinen, voit jopa nähdä muutamia delfiinejä syömään. Lisäksi tämä osa-aikaisen Lomakeskus ei ole vain ihana lomakohde, vaan myös erinomainen tukikohta, josta voit tutustua muuhun saariin. Valitsemalla Pestana Palms, et tule pettymään.

Pestana Palms Tilat

Yksikkötyöt
Matto (joissakin yksiköissä), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenallas, Pelihuone, Kuntoklubi, Pesula, Hissi, Elävää viihdettä, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Kasino (2.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (5.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Lääkäripalvelut (lähistöllä), Sukellus (lähistöllä), Squash (Läheiset), Tennis (lähietäisyydet), Vesihiihto ), Wind Surfing (1.0 mailia),
Lentokenttä
Madeira (22kms)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) maanantaina

Ostaminen Pestana Palmsin osa-aikaista käyttöoikeutta

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Pestana Palms ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Pestana Palmsin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Pestana Palmsissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Pestana Palms -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä online-mainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Pestana Palmsin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Pestana Palms voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamustilin hallinnoima FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.