Kuva Pestana Porches Praia
Kuva Pestana Porches Praia
Kuva Pestana Porches Praia
Kuva Pestana Porches Praia
Kuva Pestana Porches Praia

Osoite: Praia Senhora da Rocha, 8400-450 Porches, Portugali
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.pestanavacationclub.com

Kiinnostaako kohteiden myynti ja vuokrata Pestana Porches Praia? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Upealla kallioalueella, jota ympäröivät vehreät puutarhat ja upeat näkymät, löydät sinut osa-aikaisen klo Pestana Porches Praia. Tämä Portugalin Algarven alueella sijaitseva lomakeskus tarjoaa asiakkaille lopullisen määränpään muistoja kestävän koko elinaikanaan. Suuri ja hyvin varusteltu huoneistosi odottaa sinua ympäröivän lomasi ylellisyyteen, ja siellä on runsaasti parveke aterioille.

Lomakeskuksen suolaisen veden allas on aina osuma, ja pienempi lastenallas on lähellä, joten voit todella rentoutua tietäen, että lapsillasi on yhtä hauskaa kuin sinäkin. Vieraat voivat myös käyttää viereisen Viking-hotellin palveluita, kuten ravintoloita, baareja, ulkouima-altaita ja suositun wellness-keskuksen, jossa on poreallas, sauna, höyrysauna, kuntosali ja hierontalaitteet.

Lomakeskus on näköala Atlantin valtamerelle ja tarjoaa suoran pääsyn suojaiselle rannalle. Löydät myös ilmaisen kuljetuspalvelun Armacao de Paralle, jos haluat päästä eroon. Porchesin kaupungissa on monia historiallisia rakennuksia ja viehättäviä kahviloita, ja Albufeira on lyhyen ajomatkan päässä. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare-välittäjät suosittelevat mielellään seuraavan loma-investointisi Pestana Porches Praian alueella.

Pestana Porches Praia Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Lasten allas, Kuntosali, Pelihuone, Elävää viihdettä, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Squash, Uima-allas, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
Veneily (9.0 mailia), Golf (6.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (2.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet (2.0 mailia), Ostoskeskus (1.0 mailia)
Lentokenttä
- (33 mailia - 53 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Ostaminen Pestana Porches Praia aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Pestana Porches Praia ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Pestana Porches Praian kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Pestana Porches Praiassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Pestana Porches Praian kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla myytäessä aikaosuuksia Pestana Porches Praian kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Pestana Porches Praian käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.