Kuva Pheonix Park Inn, Goa
Kuva Pheonix Park Inn, Goa
Kuva Pheonix Park Inn, Goa
Kuva Pheonix Park Inn, Goa
Kuva Pheonix Park Inn, Goa

Osoite: Sequera Vado, vastapäätä terveyskeskusta
Kylä Candolim
Goa, 403515, INDIA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Pheonix Park Inn, Goa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Pheonix Park Inn, Goa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Pheonix Park Inn, Goa Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Lasten allas, Pelihuone, Pesula, Elävää viihdettä, Leikkikenttä, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Lääketieteelliset laitteet (Läheiset),
Lentokenttä
Dobolim - (28 mailia - 45 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotia kokemuksesta kotiin Pheonix Park Inn, Goa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä, kuten Pheonix Park Inn, Goa, olet taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoiselta, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Pheonix Park Inn, Goa ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Pheonix Park Inn, Goa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Pheonix Park Inn, Goa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Goan Pheonix Park Inn -hotellin myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainonta pyrkiessä myymään aikaosuutta Pheonix Park Innin, Goan kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Pheonix Park Inn -hotellin avulla Goa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.