Kuva Pine Lake Lifestyle Resort
Kuva Pine Lake Lifestyle Resort
Kuva Pine Lake Lifestyle Resort
Kuva Pine Lake Lifestyle Resort
Kuva Pine Lake Lifestyle Resort

Osoite: On Longmere Dam, PL 3027, White River, MPM 1240, Etelä-Afrikka
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan Pine Lake Lifestyle Resortissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Pine Lake Lifestyle Resort kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Pine Lake Lifestyle Resort Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (Jotkut yksiköt), Takka (kaikki yksiköt), Takka - yksikkö (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Veneily, Lastenhoito, Kokoustilat, Kalastus, Pelihuone, Ratsastus, Järvi, Ravintola, Uima-allas, Tennis, Vesihiihto, Surffaus,
Lähellä olevat palvelut
(12.0 mailia)
Lentokenttä
Nelspruit - (19 mailia - 30 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kodin kokemuksesta kotiin Pine Lake Lifestyle Resortissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä, kuten Pine Lake Lifestyle Resort, olet taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Pine Lake Lifestyle Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Pine Lake Lifestyle Resortin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Pine Lake Lifestyle Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Pine Lake Lifestyle Resort -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Pine Lake Lifestyle Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Pine Lake Lifestyle Resort voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisia käsiin talletettuihin rahastoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.