Kuva Pine Lake Resort
Kuva Pine Lake Resort
Kuva Pine Lake Resort
Kuva Pine Lake Resort
Kuva Pine Lake Resort

Osoite: Pine Lake Resort Hotelli, Dock Acres, Carnforth, Lancashire, LA6 1JZ, Englanti
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.diamondresorts.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokralle Pine Lake Resortissa


Sink into country bliss kanssa osa-aikaisen Lancashiren Pine Lake Resortissa, Englanti. Järvi-alueen leveän luonnon kauneuden lähellä sijaitseva kaikki on kauniin skandinaavisen tyylin ulkopuolella sijaitseva askel, jotta voit nauttia henkeäsalpaavista näkymistä veden yli. Nauti päivä järvellä viettämällä tuntikausia rauhassa ja rauhassa, tai hyödynnä vesiurheilumahdollisuuksia, kuten vesihiihtoa, melontaa ja purjehdusta. Jos sää muuttuu, pääset uima-altaalle, jossa on kylpylä ja poreallas, jotka pysyvät lämpiminä ja rentoutuneina ilman, että joudut poistumaan lomakohteesta. Kodikkaan majoituksen ja kaiken mitä tarvitset romanttisen illallisen tai perheen illallisen tapaamiseen, voit nauttia iltaisin ravintoloista ja nauttia aterioista omalla kannellasi, jossa jotkut paikalliset (enimmäkseen joutsenet ja ankat!) sinä.

Muistelevat paikalliset päivät ovat osa lomakeskuksen kokemusta, ja sen ihanteellinen toimintapaikka sijaitsee. Suuntaa tie Lake District National Park tai Yorkshire Dales varten unmatchable näkymät, tai Morecambe kiireettömäksi rantaravintoloita. Kanssa osa-aikaisen At Pine Lake Resort, Matkailu ja vapaa-aika Uskovat, että kaikki on mahdollista.

Pine Lake Resort Palvelut

Yksikkötyöt
Puhelin (kaikki yksiköt) Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / koko) Matto (kaikki yksiköt) Pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä) Astianpesukone (joissakin yksiköissä) Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä)
Lomakeskus
Vesihiihtojärven veneily kalastusallas (sisätiloissa) kuntoiluvälineet sauna sauna poreallas / poreallas leikkikenttä elävä viihde liikuntarajoitteisille soveltuva pesula ravintola snackbaari
Lähellä olevat palvelut
Ranta (12.0 mailia) Golf (3.0 km) Ratsastus (2.0 km) Lääketieteellinen laitos (1.0 mailia)
Lentokenttä
Manchester - 75.0 mailia / 120.0 km
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Ostaminen Pine Lake Resort aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Pine Lake Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Pine Lake Resortin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Pine Lake Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Pine Lake Resort -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Pine Lake Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Pine Lake Resort voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisia käsiinsä talletettuihin rahastoihin luottamustilillä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.