Kuva Plantation Resort of Myrtle Beachistä
Kuva Plantation Resort of Myrtle Beachistä
Kuva Plantation Resort of Myrtle Beachistä
Kuva Plantation Resort of Myrtle Beachistä
Kuva Plantation Resort of Myrtle Beachistä

Osoite: 1250 US Highway 17 N., Surfside Beach, SC, 29575, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.plantation-resort.com

Kiinnostaako Plantation Resort of Myrtle Beach myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Plantation Resort of Myrtle Beach kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Plantation Resort of Myrtle Beach Palvelut

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä), ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone
Lomakeskus
Allas (ulkona), poreallas, höyryhuone, uima-allas (ulkona), kuntosalipalvelut,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (6.0 mailia), Ranta (1.0 mailia), Veneily (4.0 mailia), Kalastus (2.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (1.0 mailia), Kampaamo (1.0 mailia), Live Entertainment (4.0 mailia) (1.0 mailia), Tennis (4.0 mailia), Vesihiihto (1.0 mailia), Tuulen surffaus (4.0 mailia), Racquetball (1.0 mailia)
Lentokenttä
Myrtle Beach International - (6 mailia - 9 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantai, sunnuntai

Nauti kodinomaisesta kokemuksesta Plantation Resort of Myrtle Beachiltä

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöistä, kuten Myrtle Beachin Plantation Resort, sinulle taataan vuotuinen pääsy. Siitä tulee nopeasti koti kotiisi, joka tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Myrtle Beachin Plantation Resort ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan todella iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Myrtle Beachin Plantation Resortiin, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mihin investoit. Vuokraamisen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Myrtle Beachin Plantation Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Plantation Resort of Myrtle Beach -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla ylimmillä kanavilla sekä verkkomainonnalla pyritään myymään aikaosuuksia Myrtle Beachin Plantation Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Myrtle Beachin Plantation Resortin käyttö voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu hallinnointitilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.