Kuva Predator Ridge - Falcon Point Villas
Kuva Predator Ridge - Falcon Point Villas
Kuva Predator Ridge - Falcon Point Villas
Kuva Predator Ridge - Falcon Point Villas
Kuva Predator Ridge - Falcon Point Villas

Osoite: 301 Village Center Place, Vernon, Brittiläinen Kolumbia, V1H 1T2, Kanada
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.predatorridge.com

Kiinnostaako Predator Ridge - Falcon Point Cottages myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Predator Ridge - Falcon Point huvilat kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Predator Ridge - Falcon Point Villas Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi, keittomahdollisuus, DVD tai VCR, takka
Lomakeskus
Lastenhoitopalvelu, Baari / Cocktail Lounge, Klubitalo, Harjoitushuone - varustettu, Golf, Pesulapalvelu, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna tai höyrysauna, Uima-allas sisällä, Uima-allas ulkona, Tennis, Poreallas Kylpylä
Lähellä olevat palvelut
Ranta, Vene Marina / Launching, Autonvuokraus, Casino uhkapeli, Päivähoito, Viihde - Elävät, Kalastus, Päivittäistavarakauppa, Ratsastus, Järvi, Racquetball, Vesihiihto
Lentokenttä
Kelowna / YLW 25 Miles / 40 KM
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kotikokemuksesta kotiin Predator Ridge - Falcon Point Villasissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä kuten Predator Ridge - Falcon Point Villas, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Predator Ridge - Falcon Point Villas ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Predator Ridge - Falcon Point Villas kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myydään ja myydään Predator Ridge - Falcon Point Villas

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Predator Ridge - Falcon Point Villas -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainonnalla myytäessä aikaosuuksia Predator Ridge - Falcon Point Villas -sivustolla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Predator Ridge - Falcon Point Villas voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamustilin hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.