Kuva yrityksestä QLodges Resort Ownership - Slaley Hall
Kuva yrityksestä QLodges Resort Ownership - Slaley Hall
Kuva yrityksestä QLodges Resort Ownership - Slaley Hall
Kuva yrityksestä QLodges Resort Ownership - Slaley Hall
Kuva yrityksestä QLodges Resort Ownership - Slaley Hall

Osoite: Slaley Hall, Slaley, Hexham, Northumberland, NE47 0BY, Englanti
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.qhotels.co.uk/luxury-lodges/

Kiinnostaako QLodges Resort Ownership - Slaley Hall myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Slaley Hall Estate löytyy 1000 eekkeriä Northumbrian moorland metsän yksinäinen metsän selvitys löytyi noin puolen tunnin päässä Newcastle City, Englanti. Tämä ylellinen golfkenttä sijaitsee Edwardian kartanolla ja valikoimalla moitteettomasti sisustettuja järeitä osa-aikaisen Omistajat ihastuttavat metsät näkymät metsästyskurssiin kohti metsää.

Matkailu ja vapaa-aika Uskovat, että majatalot ovat saatavilla osa-aikaisen Slaley Hallin tilavissa huoneissa on tilava, lämmin ja moderni sisustus. Huoneistot koostuvat kahdesta neljään makuuhuoneen olohuoneeseen, joissa on erillinen oleskelu- ja ruokailuhuone ja suuremmat lammikot, joissa nukkuu jopa kahdeksan henkilöä. Hotellissa on ilmastoidut huoneet, täysin varustettu keittiö, äänijärjestelmä, puhelin, tv ja dvd-soitin sekä pesukone kuivausrumpu.

Tämän luksuslomakeskuksen palveluihin kuuluu kaksi mestaruustason golfkenttää, sisäuima-allas, sauna, kauneussalonki, höyrysauna ja poreallas. Tämän lisäksi on joukko Seikkailu toimintaa saatavilla Slaley Hallissa alkaen £ 20.00, mukaan lukien maastossa ajaminen, mönkijöillä, jousiammunta, savikiekkoammunta ja maastopyöräily. Lomakeskuksessa on myös kolme ravintolaa, joissa tarjoillaan tuoreita, paikallisia tuotteita ja laaja valikoima oluita ja viinejä.

QLodges Resort Ownershipin ostaminen - Slaley Hallin aikaosuus

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa QLodges Resort Ownership - Slaley Hall ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan todella iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen QLodges Resort Ownership - Slaley Hall -yhtiössä, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mihin investoit. Vuokraamisen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti QLodges Resort Ownership - Slaley Hallissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus QLodges Resort Ownership - Slaley Hall -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla ylimmillä kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessään myymään aikaosuuksia QLodges Resort Ownershipin - Slaley Hallin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia QLodges Resort Ownershipin käyttäminen - Slaley Hall voi olla turvallinen tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu hallinnointitilille, jonka hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.