Kuva yrityksestä Raintrees Villa Vera Puerto Vallarta
Kuva yrityksestä Raintrees Villa Vera Puerto Vallarta
Kuva yrityksestä Raintrees Villa Vera Puerto Vallarta
Kuva yrityksestä Raintrees Villa Vera Puerto Vallarta
Kuva yrityksestä Raintrees Villa Vera Puerto Vallarta

Osoite: Paseo de La Marina No. 210, Fracc., Marina Vallarta, Puerto Vallarta, Jalisco 48354, Meksiko
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: raintreesvillaverapuertovallarta.mxhotel.site

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Raintree's Villa Vera Puerto Vallartassa


Tämä ylellisellä Marina Vallartan alueella, 8 minuutin ajomatkan päässä Puerto Vallartan kansainväliseltä lentokentältä, sijaitseva hotelli osa-aikaisen kompleksissa on yksityinen venesatama, 2 uima-allasta ja ilmainen yksityinen pysäköintialue.

Studioissa ja sviiteissä on moderni sisustus, ilmastointi, tallelokero, kaapeli-tv ja parveke. Marmoroiduissa kylpyhuoneissa on suihku ja hiustenkuivaaja.

Raintree's Villa Vera Puerto Vallartan vieraat voivat valmistaa itse ruokaa täysin varustetussa minikeittiössä kaikissa sviiteissä. Noin 0.6 km:n säteellä on myös erilaisia ​​kalaravintoloita ja baareja.

Tämä kompleksi voi järjestää aktiviteetteja, kuten ratsastusta rannalla tai kukkuloilla, venevuokrausta, purjehdusta, melontaa ja vesihiihtoa. Asiakkaat voivat myös harrastaa urheilukalastusta, laitesukellusta ja delfiinien katselua.

Raintreen Villa Vera Puerto Vallarta on 5 minuutin kävelymatkan päässä Marina Vallarta -golfkentältä ja 0.6 km:n päässä Puerto Vallarta-Jalisco -moottoritieltä. Puerto Vallartan keskusta on 16 minuutin ajomatkan päässä.

Raintrees Villa Vera Puerto Vallarta -aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Raintrees Villa Vera Puerto Vallarta ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Raintrees Villa Vera Puerto Vallartaan, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Raintrees Villa Vera Puerto Vallartassa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Raintrees Villa Vera Puerto Vallarta -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Raintrees Villa Vera Puerto Vallartan kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Raintrees Villa Vera Puerto Vallarta voi olla turvassa tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.